Novo odijelo Pokemon može isfurati samo genijalna Lana Klingor Mihić

Simpatična Slana kuharica ovog je vikenda provela nekoliko intenzivnih dana u Danskoj gdje je svoje pse vodila na europsku izložbu i dobila brojne nagrade.

22 svibnja 2023

lana klingor mihic pokemon (3) FOTO: Lana Klingor Mihić
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Lana Klingor Mihić dobro je poznato ime u Hrvatskoj, ali i regiji. Dok je u Hrvatskoj izgradila vrlo uspješnu karijeru kao pjevačica grupe E.T., potom kao PR agentica, a na kraju i kao jedna od naših najpoznatijih i najcjenjenijih celebrity kuharica, Lana se vrlo uspješno isprofilirala i kao jedna od najcjenjenijih uzgajateljica pasa u Hrvatskoj.

Novo odijelo oduševilo

Prestižno natjecanje pasa održalo se u Danskoj ovog vikenda, a Lana Klingor Mihić i njezin suprug Ante Mihić sa svojim psima uputili su se autom na put dugačak 1 600 km.

Poznata Lana Klingor Mihić odlučila je ostaviti upečatljiv dojam na prestižnom natjecanju te se pojavila u odijelu s dezenom Pokemona. Odijelo je oduševilo sve prisutne u dvorani, kako ljude tako i četveronožne ljubimce.

Briga o psima, uz novo odijelo, dovela do pobjede

Naravno da ‘Pokemon odijelo’ nije zaslužno za to da njezini vrhunski psi osvoje visoka mjesta, to je isključiva zasluga Lane i njezinog supruga Ante, ali poznata pjevačica i kuharica svakako je ostavila nezaboravan dojam na sve prisutne.

Nakon uzbudljivog vikenda, Lana Klingor Mihić je na svojim društvenim mrežama kratko rezimirala ovo putovanje napisavši: “Kažu da bi izložbe pasa trebale biti zabavne… pa mi to činimo zabavnim, ali oni koji su duboko u tome, dobro znaju njegovih 90% (skoro) krvi, znoja i suza. Puno posla, putovanja, izgubljen novac, ali mi to radimo zbog strasti koja se zove “uzgoj”. Ponosni smo na naše pse i zahvalni svim ljudima koji su dio naše svakodnevice. Imajući EDS2023 nadu za europsku budućnost (Gigi 🌟Hell for Soul v.d. Egmato), Vanja (Fabeltier One More Chance) je završio kao 3. u klasi prvaka, a Gojo Hasaki tim 5. u vrlo jakoj konkurenciji (ukupno 100 Shiba) je odličan rezultat za nas, tako da smo sretni. Ljubav svima”

lana klingor mihic pokemon (3)

Lana Klingor Mihić

Za HELLO! Croatia Lana Klingor Mihić otkrila je:“Riječ je o muškom odjelu koje je došlo u kompletu s kravatom. Odijelo sam prekrojila kod krojačice, dodali smo pasicu s gumom na sakou kako bismo dobili ženstveniji kroj, a hlače suzili i prilagodili tijelu. Kravata se jako svidjela kolegi iz Italije, poznatom hendleru (Toni Rago) jer obožava Pokemone pa sam mu je poklonila, uz želju da mu donese sreću. Odijelo je stvarno oduševilo mnoge, ljudi su se dolazili slikati i redom pitali gdje sam ga nabavila. Nekako težim originalnosti, pa kad sam vidjela to odijelo znala sam da je super izbor, no svojim načinom odijevanja u ringu iskazujete i poštovanje prema sucu ali i samoj manifestaciji. Tu me malo bilo strah hoće li biti neprimjereno, no izložbe pasa bi trebale biti zabavne, s puno iskazane ljubavi prema psima, pa zašto ne unijeti malo boje u ponekad sivi svijet kinologije.”

lana klingor mihic pokemon (3)

Toni Rago i Lana Klingor Mihić

druge vijesti