Kako nositi proljetnu haljinu? Tara Thaller ima odličnu ideju za outfit u Y2K stilu

Haljine od lepršavih materijala u stilu dvijetisućitih ponovno su moderne, a Tara Thaller ima ideju kako ih nositi u stilu kul djevojke.

15 svibnja 2024

Tara Thaller hhaljina Y2K stil hello magazine croatia hrvatska haljina Tare Thaller INSTAGRAM: @TARATHALLER
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Mlada glumica Tara Thaller iz tjedna u tjedan osvaja nas svojim smislom za modu. Bilo da je riječ o make upu, frizurama ili odjeći, talentirana mlada glumica itekako zna kako “pogoditi look” i zablistati u svakoj prigodi, bez obzira na to odlazi li na premijeru ili u romantičan izlazak s dečkom. Plava haljina Tare Thaller naša je nova modna opsesija, pogotovo uz styling rezerviran za najodvažnije.

Tara Thaller hhaljina Y2K stil hello magazine croatia hrvatska haljina Tare Thaller

Asimetrična haljina Tare Thaller odličan je primjer stila dvijetisućitih

Na svom Instagram profilu Tara Thaller osvanula je u atraktivnoj asimetričnoj haljini u plavoj boji koja joj, s obzirom na plavu boju kose, fantastično pristaje.

PROČITAJTE: Zendayina Y2K frizura i odličan make up prava su inspiracija za vikend izlaske

Lijepa haljina koja se veže oko vrata i asimetrično pada ispod koljena, idealna je predstavnica stila dvijetisućitih i mode kakvu su tada nosile sve it-djevojke, a koja je nakon nekoliko sezona zahuktavanja, apsolutno “eksplodirala” u svijetu mode.

Tara Thaller hhaljina Y2K stil hello magazine croatia hrvatska haljina Tare Thaller

Dok bi proljetnu haljinu s retro vibrama mnoge djevojke odjenule uz sandale s remenčićima ili hit natikače na petu, Tara se odlučila za drugačiji pristup, kojim je ovom outfitu dala dozu originalnosti.

Mlada glumica plavu je haljinu odjenula uz lakirane crne čizme i tako u nekoliko sekundi kreirala nezaboravan look za ludi izlazak.

druge vijesti