Kako se ovoga sami nismo sjetili? Gigi Hadid ima odličnu ideju kako nositi tajice uz dnevni outfit

Tajice su dugo bile rezervirane samo za teretanu, no slavna manekenka predlaže da ih uklopimo i u dnevnu garderobu.

19 ožujka 2024

Gigi Hadid tajice
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

U razdoblju dvijetisućitih tajice su se nosile na fakultete, u klubove, pa čak i na sastanke – bile su sastavni komad garderobe svake djevojke koja je htjela biti u trendu, a zatim su se vratile isključivo u teretane, gdje im je, po mišljenju nekih i mjesto. Tajice kao dio garderobe koja se nosi izvan fitness kluba bile su u modi osamdesetih i devedesetih godina, kada su ih princeza Diana, Elle McPherson i Cindy Crawford nosile uz oversized blejzere i niske cipele, a Gigi Hadid predlaže da se pozovemo na taj retro stil i vratimo elastične hlače u dnevnu garderobu. Gigi Hadid tajice nosi na profinjen način koji je lako kopirati, važno je samo pažljivo odabrati obuću i detalje.

Gigi Hadid tajice nosi uz koledžice i jedan ključni detalj

Lijepa Gigi Hadid tajice u crnoj boji odjenula je uz mekani pulover od kašmira i oversized blejzer s tankim prugama, koji prekriva stražnjicu.

Gigi Hadid tajice koledžice hello magazne croatia hrvatska Gigi Hadid tajice

Premda balerinke ove sezone napokon svrgavaju koledžice s trona, Gigi Hadid smatra da ih još ne treba odbaciti već iskoristiti za kreiranje elegantnih outfita u još uvijek popularnom old money stilu.

PROČITAJTE: Možemo se kladiti – Ove će cipele uskoro preplaviti ulice, a Zara ima odlična dva para

Zato Gigi Hadid tajice nosi uz crne koledžice i ključan detalj – bijele čarape koje navlači preko tajica i lagano gužva na gležnju. Sestra Belle Hadid ovaj je outfit zaokružila torbicom Arcadie modne kuće Miu Miu i sunčane naočale s uskim okvirima.

Gigi Hadid tajice koledžice hello magazne croatia hrvatska Gigi Hadid tajice

Ukupni dojam je pročišćen, originalan i elegantan.

Gigi Hadid nosi tajice koje obožavaju sve celebrity djevojke

I Gigi Hadid obožavateljica je brenda ALO Yoga, za kojim luduju brojne celebrity djevojke.

Tajice tog brenda nose i Kendall Jenner, Alessandra Ambrosio, Gigina sestra Bella, Taylor Swift, Olivia Wilde i brojne druge poznate manekenke, pjevačice i glumice.

Gigi Hadid tajice koledžice hello magazne croatia hrvatska Gigi Hadid tajice

druge vijesti