Dubravka Švegar zna koju moć nosi mala crvena haljina

Crvenu haljinu do sada su u filmovima i na dodjelama holivudskih nagrada nosile brojne slavne ljepotice, a hrvatska influencerica Dubravka Švegar dobro zna koju moć skriva taj ultimativni komad ženske garderobe.

26 ožujka 2024

Dubravka Švegar hello magazine croatia hrvatska mala crvena haljina INSTAGRAM: @DOO_DAH_
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Od Audrey Hepburn u filmu “Pretty Face” preko haljine Julije Roberts u filmu “Pretty Woman” i kultne Alaia haljine koju je Alicia Silverstone nosila u hitu “Clueless pa sve do Rihannine toalete na dodjeli Grammyja i haljine Jennifer Lawrence na crvenom tepihu u Cannesu… Dobro je poznato kakvu moć ima crvena haljina, a i kakvu poruku o samopouzdanju i ultimativnoj ženstvenosti žele poslati žene koje ju nose. Dok dugačke crvene toalete izgledaju odlično na crvenom tepihu, mala crvena haljina fantastična je ideja za romantične spojeve i koktel prigode, a to dobro zna i hrvatska influencerica Dubravka Švegar.

Tamnokosa ljepotica pokazala je koja joj je koktel haljina trenutni favorit iz njezine proljetne garderobe te pratitelje koji obožavaju njezin stil ostavila bez daha.

Mala crvena haljina iz ormara Dubravke Švegar osvaja na prvu

Dubravka Švegar objavila je fotografije iz svog doma na kojima pozira u predivnoj haljini s 3-D motivima.

PROČITAJTE: Baš poput kraljice Letizije – Mango ima crvenu jaknu uz koju ćete lako kopirati stil španjolske modne ikone

Mala crvene haljina koju je hrvatska influencerica odabrala za sam početak proljeća uistinu ostavlja bez daha, a riječ je o modelu mini duljine, u tuba stilu bez naramenica, koji je veliki hit.

Atraktivna crvena haljina na prednjem dijelu ima dva 3D cvijeta od istog materijala, a Dubravka je otkrila kako stiže iz nove kolekcije brenda Acmefun.

Kakav make up nositi uz malu crvenu haljinu?

Crveni ruž odlična je ideja za večernje prigode, no u dnevnima uz crvenu haljinu zna izgledati preintenzivno.

Dubravka Švegar hello magazine croatia hrvatska mala crvena haljina

Dubravka crvenu odjeću kombinira uz prepoznatljiv look s tamno osjenčanim očima i svjetlosmeđim ružem na usnama, što joj izvrsno pristaje.

druge vijesti