61-godišnja Demi Moore oduševila u crnoj haljini na crvenom tepihu

Slavna glumica primila je nagradu na humantiranoj večeri. Njezin je izgled oduševio sve.

14 travnja 2024

demi moore crna haljina FOTO: PROFIMEDIA
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Demi Moore (61) oduševila je svijet svojim izgledom na crvenome tepihu na kojemu se pojavila u srijedu. Slavna glumica izgledala je nevjerojatno u uskoj dugoj crnoj haljini s ovratnikom i stegnutim strukom. Kombinirala ga je s parom crnih štikli s remenčićima.

Demi Moore također je nosila dijamantne naušnice i narukvicu. Šminka joj je bila jednostavna s ružičastim satenskim ružem za usne, smokey eyeom u sivim tonovima i dugim trepavicama.

Demi Moore oduševila je sve koji su je vidjeli na crvenome tepihu

Zvijezda revije bili su njezini nevjerojatni dugi uvojci koji su joj se spuštali oko struka i bili oblikovani u opuštene valove.

Glumica je fotografirana zajedno sa suprugom Toma Hanksa, glumicom Ritom Wilson, koja je također izgledala otmjeno u ružičastoj haljini s dijamantnom ogrlicom i poslovnom ženom Jamie Tisch, a kasnije i s još jednom glumačkom divom, Melanie Griffith, koja je stigla na event odjevena u bijeli kostim s hlačama i košulju s volanima.

demi moore crna haljina

Demi Moore i Melanie Griffith susrele su se na crvenom tepihu.FOTO: PROFIMEDIA

Zvijezde su uočene na događaju pod nazivom An Unforgettable Evening koji je održan kako bi se prikupila sredstva za Ženski fond za istraživanje raka.

PROČITAJTE: Spektakularnim koncertom u Zadru Severina je pomela sve pred sobom

Osobni vrhunac večeri za holivudsku zvijezdu bilo je primanje prestižne nagrade Courage, priznanja koje slavi duh hrabrosti i otpornosti u suočavanju s nedaćama.

Demi Moore primila je nagradu za hrabrost

Demi je održala iskreni govor o prihvaćanju, rekavši da je duboko dirnuta što je dobila nagradu i primijetila da se hrabrost može manifestirati u različitim oblicima – od riskiranja života za druge do izražavanja osjećaja prema drugima.

demi moore crna haljina

Demi Moore oduševila je u crnoj haljini.FOTO: PROFIMEDIA

Zvijezda je svoju nagradu posvetila “sestrinstvu nevjerojatnih žena” u svom životu, uključujući tri kćeri koje dijeli s bivšim suprugom Bruceom WillisomRumer, Tallulah i Scout. Također je odala počast svojojsasvim novoj unuci” i svojoj teti Deanni, koja je preboljela rak dojke.

druge vijesti