Je li Lana Klingor Mihić upravo isfurala najpraktičniji ljetni trend devedesetih?

Nakon sunčanja na bazenu iza vlastite kuće, popularna influencerica zaputila se na more.

09 srpnja 2024

bijeli bikini hello magazine croatia hrvatska bijeli bikini Lane Klingor Mihić INSTAGRAM: @LANATHEKLINGOR
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poduzetnica, uzgajivačica pasa i influencerica Lana Klingor Mihić ovo je ljeto dočekala spremna. Od novog bazena preko fit figure pa do izvrsne garderobe, Lana uistinu živi pravi ljetni san, a nakon višetjednog sunčanja iza svoje kuće, još je jednom skoknula na more, na čarobni Obonjan. Bijeli bikini Lane Klingor Mihić u prvom je planu novih fotografija zgodne Hrvatice, a izgleda još bolje uz tamnoplave detalje od kojih je jedan rezerviran za prave modne znalce.

Bijeli bikini Lane Klingor Mihić izgleda odlično uz tamnoplavi pareo i maramu u obliku trokuta

Lana, koja je svoju figuru ove godine dotjerala do savršenstva, izgleda nevjerojatno dobro u klasičnom dvodijelnom badiću koji ne ostavlja puno mašti.

PROČITAJTE: Novo iz kreativne radionice Kim Kardashian – Badići koje će svi htjeti nositi ovog ljeta

Bijeli bikini Lane Klingor Mihić još više dolazi do izražaja uz predivan tamnoplavi pareo s uzorkom sidra i pripadajuću maramu koju influencerica nosi na cool način.

bijeli bikini hello magazine croatia hrvatska bijeli bikini Lane Klingor Mihić

Naime, u razdoblju devedesetih marama u obliku trokuta na glavi bila je jedan od hit komada koji su nosile i Carrie Bradshaw u seriji “Seks i grad” i Carolyn Bessette i Jennifer Aniston u stvarnom životu, a sad se taj detalj vratio u modu.

Lana Klingor Mihić to dobro zna.

druge vijesti