HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jennifer Aniston živi u luksuznoj vili u Los Angelesu, a u svom prekrasnom domu ima i ormar veličine prosječnog dnevnog boravka.

Jennifer je svojim fanovima prije nego što je u veljači otišla na dodjelu nagrada People’s Choice Award pružila uvid u svoj ormar. Holivudski je – kako biste i očekivali.

Na jednoj fotografiji Jennifer se može vidjeti okružena s nekoliko članova njezinog tima, dok joj pomažu obuti cipele.

Ormar Jennifer Aniston toliko je velik da u njemu ima čak i fotelju

Nagrađivana glumica viđena je kako stoji u središtu svog velikog ormara, zajedno s nizovima odjevnih kombinacija usklađenih boja.

Veliki prostor je moderan, ukrašen okvirima obloženim drvom i reflektorima. U velikom prostoru ima i nekoliko komada namještaja, uključujući fotelju, kao i čupavi tepih.

ormar jennifer aniston

Jennifer ima frizera i vizašistica s kojima radi već godinama.FOTO: Instagram/jenniferaniston

Jennifer već godinama radi s pouzdanom ekipom koju čine vizažistica Angela Levin i frizer Chris McMillan.

Oboje često dijele fotografije na kojima se vidi kako izgleda priprema velike zvijezde za crveni tepih. Uz njezin tim za kosu i šminku, Jennifer je fanovima predstavila i svoja dva voljena psa, Clydea i Lorda Chesterfielda.

Glumica je također ponosna vlasnica kujice Lucy, a na društvenim mrežama često dijeli slatke novosti o svojim četveronožnim prijateljima. Jennifer živi u ovom prekrasnom domu više od desetljeća, a čak je i pomogla u njegovom dizajnu.

Veliki ormar Jennifer Aniston samo je dio luksuza na njezinom imanju

Otkrila je nešto o svojoj nekretnini za Architectural Digest, rekavši: “Kuća ima prilično glamuroznu, staromodnu holivudsku kvalitetu. Mogu zamisliti Rat Pack [naziv za grupu legendarnih zabavljača iz 50-ih koju je predvodio Frank Sinatra] kako svraća; netko svira klavir, a ljudi se smiju iz susjednih soba.”

ormar jennifer aniston

Također je svoj dom opisala kao “veliki zagrljaj“, dodavši: “To je kao veliki zagrljaj. Ljude može toliko omesti statika, volim tišinu ovdje.”

Ostale pogodnosti Jenniferinog imanja uključuju vanjski bazen, sobu za igre, blagovaonicu s 24 mjesta, kuhinju s pećnicom za pizzu i vinskim podrumom. Ima i luksuznu kupaonicu u kojoj je kada koja gleda na njezin prostrani vrt te prozor od poda do stropa.

druge vijesti