HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Adventska ponuda u Trogiru postat će uskoro bogatija za još jedno festivalsko ime: BART MARKET  – koji u svom imenu krije simbiozu između barske kulture i art marketa.

Na lokaciji u strogom centru Trogira, unutar kamenih kuća sa stoljetnom prošlošću, ovih dana grade se art market i prava mala pop up barska stanica za koju će u prosincu stati neka od najpoznatijih hrvatskih, a bome i svjetskih barskih imena.

Trogirane i njihove posjetitelje tako će koktelima oduševljavati zagrebački Peaches & Cream bar Dominika Bečvardija (15./16. 12.)Blend Bar renomiranog Filipa Lipnika (22. 12.)Bokamorra koja dominira splitskom barskom scenom (7./8. 12.), u goste dolazi Matej Kostić – premium spirits brand ambasador Jack Danielsa (30. 11.), a kao posebni gosti tu su barmeni Emanuele “Lele” Mensah i Marco Trapani (Liquid Nation) iz Velike Britanije (2. 12.). Iza Lele Mensaha je rad u najboljim londonskim barovima Lyaness i Connaught bar, a poznat je i kao autor nekoliko knjiga o koktelima pa će posjetitelji moći kušati njegove koktele i kupiti njegove knjige.

BART Market

Osim pop up bara, posjetitelje svakog vikenda od jutra očekuje art market organiziran u suradnji s trogirskom udrugom za razvoj civilnog društva D.I.S.T.R.I.K.T. na kojemu će izlagači iz cijele Hrvatske ponuditi svoje pomno dizajnirane i izrađene rukotvorine.

PROČITAJTE: Severina dolazi osvojiti Zadar!

Hrvatske proizvođače moći ćete podržati kupnjom brendova Amaranthine, KZ ceramics, Take tha break/Sunchi studio, Untamed Adriatic collective, Filteraj te Trogir experience a naći će se tu i ponuda vinila, stripova i originalnih božićnih poklona koja će se mijenjati svakog vikenda.

BART Market

U programu Jack’s Xmas BART MARKETA svake subote održat će se likovne radionice za mališane a očekuju nas promocije zbirke rock-poezije “Terca na tišinu” Sanina Karamehmedovića iz grupe Silente (7. 12.) i nove zbirke poezije “Usijanje” Ivane Bodrožić, autorice hit romana “Hotel Zagorje” i “Sinovi, kćeri”.

BART Market

Tu je i modni buvljak (9. 12.) na kojem ćete moći prodati ili zamijeniti neke od omiljenih “modnih krpica”, masterclassovi o ugostiteljstvu i barskoj industriji, a kvizaško znanje moći ćete provjeriti svakog petka.

BART Market

Organizatori najavljuju i humanitarnu aukciju na kojoj će sudjelovati brojna imena iz javnog života. Više o programu pronađite na društvenim mrežama Jack’s Xmas Bart Marketa.

PROČITAJTE: Slatki Zrinjevac priprema pravu čaroliju na najstarijoj zagrebačkoj adventskoj lokaciji

Nema sumnje kako će Zimska Adventura i ovaj program privući brojne posjetitelje u Trogir pa nam preostaje samo pozvati i vas da Advent provedete u gradu sretnog trenutka!

druge vijesti