HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Album je najavio “Et In Peccatum“ – dijabolična pjesma koja sažima rasplamsalu strast skupine besprijekorno spajajući folk metala s očaravajućim latinskim refrenom.

Uslijedio je „Ori Ori“, godinama omiljena himna obožavatelja, a prije dva tjedna i kao live verzija. Dakako, posebno simbolična, debitantska “Kiša” jedan od od najavnih live singlova koja je Manntru lansirala u underground fenomen u Hrvatskoj.

Vješto spajajući metal, gothic i zvuk istarskoga, odnosno slavenskoga folklora, Manntra je stvorila jedinstveni potpis iz tradicijskih glazbenih formi i modernih instrumenata žestokih žanrova.

Njihova glazba pruža uvid u povijest, folklor i mitologiju uz dinamične melodije koje na svoju punu ekspresiju dolaze tek izvedbama uživo, a zato i jesu domaća sila što magnetski privlači sve brojniju europsku publiku.

Tijekom njihove prve turneje kao headlinera u Njemačkoj, bend je postigao nevjerojatan uspjeh za domaćeg izvođača, a većina koncerata bila je rasprodana.

U rujnu 2023. najviše su imali razloga za slavlje dosad: objavljen je novi studijski album, hvaljeni “WAR OF THE HEATHENS”, a onda se munjevito nakon izlaska našao na 43. mjestu ukupne njemačke top ljestvice albuma, na kojoj spadaju svi žanrovi i cjelokupni domaći i strani izvođači. Dakako, tih je dana snimljen i rasprodani koncert u Leipziger Täubchenthal.

PROČITAJTE: Severina prva čestitala Baby Lasagni na pobjedi na Dori

Bend je očarao publiku od preko vjernih fanova čime su dodatno učvrstili svoju glazbenu vezu.

Manntra ovjekovječuje slavljenički trenutak live albumom „LIVE IN LEIPZIG“ i njegovim box-setom, a sadrži live CD, plakat, pet potpisanih fotografija, brendirani znojnik i “Access All Areas” propusnicu.

druge vijesti