HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Severina, najveća regionalna glazbena zvijezda, iznenadila je sve kada se u četvrtak pojavila kao dio nastupa grupe Let 3 na prvoj polufinalnoj večeri ovogodišnje Dore.

Seve je kasnije priznala da mnogi od njezinih najbližih nisu znali za taj spontani potez, u kojemu se priključila svojim prijateljima iz riječkoga benda, koji su pokušali pobijediti drugu godinu zaredom, ovaj put s pjesmom Baba Roga.

Severina se pojavila kao dio nastupa Leta 3, a zatim je dominirala green roomom

Danas su tijekom dana mnogi razmišljali o tome hoće li se Severina pojaviti kao dio nastupa Letovaca i u finalu, a to se i dogodilo. Pred kraj nastupa ponovno je zablistala u žutoj haljini te mahala čekićem naređujući pilićima.

Nakon toga dominirala je svojom energijom u green roomu u kojemu su bili smješteni izvođači, a na svojim Instagram pričama tijekom večeri je pokazivala da se odlično zabavlja i u backstageu.

Nakon što je proglašena uvjerljiva pobjeda Baby Lasagne, netko bi možda pomislio da će Severina biti razočarana. Ali glazbena diva je dokazala da je diva te je prva pohitala iskreno čestitati favoritu hrvatske publike.

Nakon što mu je Severina čestitala, Baby Lasagna je priznao da je njezin veliki fan

Na videu koji je objavila, vidi se da je Severina otišla do Lasagne dok se on pripremao za sve što ga čeka nakon pobjede, te mu iskreno čestitala.

lasagna severina

Dok je Baby razgovarao s produkcijom, Severina mu je prišla, rekla kako je divan i poželjela mu najveću sreću. U tekstu koji je napisala rekla je da su svi navijali za Baby Lasagnu te da voli svu našu talentiranu djecu.

PROČITAJTE: Baby Lasagna za HELLO! Gibonni je kriv za moje suze

Počašćeni Baby Lasagna rukovao se s glazbenom divom te joj priznao da je veliki fan njezine glazbe. Tko nije?

druge vijesti