HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Za glazbu, aranžman i produkciju “Dnevnika prve ljubavi” zaslužan je Josip Vukoja, a njegov “final touch” savršeno prati tekst pjesme, pružajući osjećaj nostalgije koja nas vraća u sretne dane prve ljubavi.

Za pjesmu je napravljen i videospot koji je snimio Dino Kadragić, a prati priču o zaljubljenom paru u najljepšem razdoblju njihove veze. Glumci Ivan Prskalo i Rafaela Perić, koji su i u stvarnom životu zaljubljeni par, s lakoćom su napisali scenarij za spot i prenijeli energiju svoje zaljubljenosti koja je prisutna u svakom kadru. Spot nam ne otkriva kraj priče, već nas vodi prema nastavku koji će biti prikazan u idućem singlu, donoseći rasplet ove ljubavne priče.

“Bilo je veliko zadovoljstvo stvarati ovu priču – od pisanja teksta, glazbe pa sve do snimanja videospota. Svi smo sigurno imali neku prvu ljubav koja je ostala na koricama sjećanja naše mladosti. Nadam se da će i slušatelji biti jednako očarani i da će se kroz ovu pjesmu vratiti u lijepa vremena prisjećajući se svojih prvih ljubavi”, podijelio je s nama Ivo.

Nakon uspješnog singla “Evo sviće”, koji je bio hit dana na radio postajama u Hrvatskoj, a na nacionalnoj top ljestvici BHRT-a u Bosni i Hercegovini dosegao visoko 4. mjesto, Ivo Jurić nastavlja svoju pop rock priču uz bend Zadnja šansa s “Dnevnikom prve ljubavi”. Ovaj singl najavljuje i njegov prvi električni album “Na cesti uz more” koji sadrži 10 pjesama i stvaran je 3 godine, a nastao je pod jakim utjecajima velikih legendi rock’n’roll glazbe, prije svega Bruce Springsteena, ali i drugih velikana poput Elvisa, Stonesa, Beatlesa, Briana Setzera itd…

Uz glazbu koja nas vodi na putovanje kroz sjećanja i video koji donosi toplu ljubavnu priču, “Dnevnik prve ljubavi” je pjesma koja nas priprema za ljetne dane koje često pamtimo po prvim ljubavima.  

Na taktove “Dnevnika prve ljubavi” zaraznog rockabilly ritma možete zaplesati čim ga preuzmete! 

druge vijesti