HELLO
HELLO! #HelloItsMe

“Pjesma govori o situacijama koje teško podnosimo jer nam se dogodilo nešto loše kada smo zatečeni silinom negativnih emocija i ne vidimo izlaz. Tada je najbolje brzo se odmaknuti od razmišljanja o tome, okružiti se dragim ljudima i pokušati život okrenuti na pozitivu. I tada je sve u redu. Vjerujem da sam video spotom snimljenim za moj novi singl uspjela prenijeti pozitivne emocije koje smo zbilja svi osjećali u studiju i tijekom cijelog procesa snimanja.” – rekla je Lana.

„Pjesma Za tebe nema mjesta je pozitivna, vedra i puna ljubavi prema životu i svemu što nas okružuje. Tekst pjesme govori o tome kako pozitivnim stavom možemo prevladati poteškoće s kojima se suočavamo. U cijelu priču sam ušla bez ikakvog opterećenja i zbilja uživala u svakom trenutku stvaranja pjesme. Najsretnija sam bila na snimanju spota gdje su se okupili moji dragi ljudi i totalno smo se otkačili i uživali.

To je ono najljepše u glazbi kad podijeliš emociju s drugim ljudima na iskren i topao način. Nadam se da će to i publika osjetiti slušajući pjesmu.“ – kaže Lana.

PROČITAJTE: Lana Mandarić za HELLO! – Mlada jesam, ali ne priznajem nikome da bi imao veće srce od mene na pozornici Eurosonga

Pjesmu „Za tebe nema mjesta“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/za-tebe-nema-mjesta

druge vijesti