HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Prvi je to koncert nakon duge 3 godine koji će Damir održati u glavnome gradu, a pridružit će mu se i vrhunski gosti iznenađenja koji će uz njega oduševiti publiku koja uspije nabaviti svoje ulaznice za klupski koncertni spektakl u centru Zagreba. Publiku čeka dosad neviđeno izdanje popularnog pjevača, a ako je ikad trebao poziv više, sjetite se samo atmosfere koja nastane kad tijekom izlaska čujete pjesmu “365”!

Kedžo ne prestaje oduševljavati live izvedbama zbog čega ga publika uvijek hvali, a njegovi hitovi su svima dobro poznati. Najveći hitovi “Sve u meni se budi”, “Poljubi me sad”, “Vidi se izdaleka”, “Srce mi umire za njom”, “Vojnik ljubavi”, “Hram”, “Mi protiv nas”, “Ljubavi moja”, “Nedodirljiva”, “Kad ljubav”, ali i obrade nekih od publici najdražih pjesama će se uglas pjevati na velikom koncertu. 

Jedan od najemitiranijih domaćih glazbenika ne silazi sa streaming playlisti publike, brojke i komentari na YouTubeu ispod njegovih pjesama govore same za sebe, a pjesme koje će izvoditi znaju svi. 

“Publika nije od mene navikla na ono što će dobiti u Johannu Francku 25. 5. Pozivam sve da ne razmišljaju dvaput nego da dođu i uživaju u spektaklu. Želim da se ovako poseban koncert pretvori u iskustvo koje uvijek pamtiš, želim da to bude onaj jedan koncert zbog kojeg želiš da se ponovno dogodi takav nastup u fantastičnom klupskom prostoru. Obećavam spektakl dan nakon svog rođendana. Vidimo se, bit će posebno!”, najavio je koncert Damir Kedžo.

Njegovo posljednje izdanje publika je mogla vidjeti na ovogodišnjoj Dori gdje se Damir predstavio pjesmom “Voljena ženo” čija mu je izvedba donijela tisuće pozitivnih komentara i potvrdu kvalitete koju on pokazuje kroz čitavu karijeru. 

Pobjednik Dore 2020., pobjednik showova Tvoje lice zvuči poznato te Masked Singer, dobitnik brojnih nagrada Porin, Cesarica i pobjednik Zagrebačkog festivala, samo su neke od statua koje Kedžo ima u svom izlogu, a nakon svih tih glazbenih nagrada vrijeme je da se nagradi rasprodanim koncertom uz raspoloženu publiku koja će pjevati do dugo u noć.  

Na valu niza uspjeha publici će priuštiti pravi klupski show kakav još nisu vidjeli od njega, a tu novu dimenziju Damira Kedže definitivno treba doživjeti vlastitim očima i ušima već 25. 5. u Johannu Francku s početkom u 22:30. 

Ulaznice su dostupne putem sustava Entrio po cijeni od 10 €. 

Informacije i rezervacije: johann.franck@johannfranck.hr / +38591 7838 153

druge vijesti