HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Eurosong 2024. se približava, ostalo je nešto manje od mjesec dana od spektakla u Malmöu na kojemu će Marko Purišić, odnosno Baby Lasagna, pokušati donijeti Hrvatskoj povijesnu prvu pobjedu kao samostalnoj državi.

Njegov Rim Tim Tagi Dim jedna je od najviralnijih pjesama ovogodišnjeg izbora za pjesmu Eurovizije, a zahvaljujući njoj dobio je i brojne fanove na društvenim mrežama koje uveseljava raznim videima.

Baby Lasagna obradio hit Britney Spears dok je bio tužan

Tako je naš Marko nedavno na TikToku objavio video na kojemu izvodi legendarni hit Britney SpearsHit Me Baby One More Time“ u kućnome izdanju uz svoju gitaru.

@thebabylasagnaofficial when she leaves for work in the mornin’ and you are unemployed AND sad #babylasagna #eurovision #rimtimtagidim ♬ original sound – The Baby Lasagna Official

Baby Lasagna objasnio je u opisu videa da se to dogodi kada ti djevojka ode ujutro na posao, a ti si i „nezaposlen i tužan“. Pa moraš nekako popuniti vrijeme.

Video na kojemu Baby Lasagna pjeva Britney Spears mnoge je fanove oduševio

U komentarima su mnogi pohvalili Markovu izvedbu. „Baby Lasagna je vidio da ga hejtaju i govore da ne zna pjevati, pa je odlučio dokazati da zna“, napisala je jedna strana obožavateljica.

PROČITAJTE: Baby Lasagna za HELLO! Gibonni je kriv za moje suze

Čovječe, glas ti je predivan“, napisala mu je druga. „Lasagna Spears“ duhovito je prokomentirala treća. Jedan je fan zaključio: „Ako je Lasagna fan Britney, sigurno glasam za njega“, a jedna je obožavateljica čak ustvrdila da je njegova izvedba bolja od originala.

PROČITAJTE: Baby Lasagna otkrio svoju omiljenu fotku – i preslatka je

Marko očito ima veliku bazu obožavatelja, ne samo u Europi. Javili su mu se fanovi s raznih krajeva svijeta, kao što su Brazil i Filipini, te mu poželjeli sreću na Eurosongu.

druge vijesti