HELLO
Stipe Vukšić

Zendaya je jedna od najpoznatijih glumica na svijetu, a proslavila se još u djetinjstvu u seriji Shake It Up na Disney Channelu. Jedna od prvih „odraslih“ uloga koje je dobila ona je MJ u filmovima o Spider-manu, a sada je producentica tih filmova Amy Pascal otkrila da ne samo da je za tu ulogu morala proći audiciju, nego da ni ona ni predsjednik studija Marvel Kevin Feige nisu u tom trenutku znali tko je Zendaya.

Kada je došla na audiciju za film Spider-man, producenti nisu prepoznali Zendayu

Nije nosila šminku i bila je odjevena kao obična djevojka, a mi smo rekli: ‘O moj Bože, ona je nevjerojatna. Ona mora biti u filmu’, rekla je Pascal za Vogue.

Dodala je: “A onda smo otkrili da je ona totalno poznata osoba i osjećali smo se jako glupo.”

zendaya spider-man

Zendaya u filmovima o Spider-manu glumi njegovu djevojku MJ.FOTO: Profimedia

Ova izjava dio je velikoga članka Voguea koji sadrži i intervju sa Zendayom, koja je govorila o svome djetinjstvu i tome kako je vrlo rano postala onaj član obitelji koji zarađuje.

Ne znam koliko sam imala izbora”, rekla je za časopis. “Imam komplicirane osjećaje u vezi s djetinjstvom i slavom i tome kako biti pred očima javnosti ili biti dijete glumac.”

Zendaya je dodala: “Vidjeli smo puno slučajeva da je to štetno. Mislim da tek sada, kao odrasla osoba, počinjem misliti, Oh, dobro, čekaj malo – uvijek sam radila samo ono što sam znala, a ovo je sve što sam znala.”

Zendaya je sretna što prelazi na odrasle uloge nakon što je do sada gotovo uvijek glumila srednjoškolke

Glumica je govorila i o tome kako joj je drago da prelazi na „odrasle“ uloge nakon što je većinu karijere glumila srednjoškolke. “Stalno sam u srednjoj školi“, rekla je sada 27-godišnja glumica za Vogue o ranijim ulogama. “A ja nikad nisam išla u srednju školu.” Iako nije išla u srednju školu, Zendaya je stekla diplomu zahvaljujući individualiziranom programu koji je pohađala dok je gradila svoju glumačku karijeru.

zendaya spider-man

Zendaya trenutno promovira svoj novi film Challengers.FOTO: Profimedia

Inače, uskoro izlazi Zendayin novi film, Challengers, vruća drama o ljubavnome trokutu smještenome u svijet tenisa. Prve kritike govore da je riječ o njezinoj najboljoj ulozi do sada.

druge vijesti