HELLO
Stipe Vukšić

Prošli tjedan je na streaming servisu Peacock najavljen nastavak omiljene humoristične serije The Office. Mnogi su se ponadali da bi mogli vidjeti povratak nekih od omiljenih likova, ali Steve Carell, koji je glumio šefa naslovnog ureda Michaela Scotta, odbacio je mogućnost da će se pojaviti u nastavku.

Steve se pojavio na premijeri svoga novoga filma IF, gdje je govorio o novoj seriji.

Gledat ću, ali se neću pojavljivati. To je nova stvar i stvarno nema razloga da se moj lik pojavi u nečem takvom“, rekao je Carell za The Hollywood Reporter. “Ali uzbuđen sam zbog toga, zvuči kao velika stvar. Sviđa mi se ideja – pretpostavljam da je smještena u obiteljsku novinsku tvrtku. Radio sam s Domhnallom Gleesonom koji je jedan od glavnih glumaca. On je izvrstan glumac i super fin dečko pa mislim da će biti super.”

Steve Carell neće se pojaviti u nastavku The Officea

Nova serija službeno je najavljena prošli tjedan. Službeni opis glasi: “Dokumentarna ekipa koja je ovjekovječila podružnicu Dunder Mifflina u Scrantonu u potrazi je za novom temom kada otkriju umiruće novine sa Srednjeg zapada i izdavača koji ih pokušava oživjeti s novinarima volonterima.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Peacock (@peacock)

Produkcija serije trebala bi početi u srpnju, a producirat će je Greg Daniels, koji je stvorio američku verziju The Officea (koji je remake istoimene britanske serije Rickyja Gervaisa). Domhnall Gleeson (Star Wars, Ex Machina, On Time) i Sabrina Impacciatore (The White Lotos) bit će među zaposlenicima novog ureda.

Steve Carell glumi u novom filmu kolege iz serije Johna Krasinskog

U filmu IF, koji je režirao također bivši glumac iz The Officea John Krasinski, Carell posuđuje glas Blueu, ogromnom ljubičastom izmišljenom prijatelju. Carell je također ispričao za THR o tome kakvo je iskustvu glumiti u filmu koji režira netko s kim se pojavljivao kao glumac. “Režirao je neke epizode The Officea pa sam ga poznavao kao redatelja. On je sjajan redatelj — vrlo je temeljit, pametan i zna kako raditi s glumcima jer on je glumac“, rekao je Carell. “Bilo je to čisto zadovoljstvo od početka do kraja i iskoristio sam priliku da ponovno radim s njim, dijelom samo zato da budem s njim. On je dobar prijatelj i nisam ga vidio neko vrijeme pa je bilo lijepo nadoknaditi propušteno.”

Krasinski je također nahvalio Carella. “Steve je jedan od najtalentiranijih ljudi na planetu“, rekao je Krasinski za Entertainment Weekly u prosincu. “Dakle, bez obzira na to jesam li ikad prije radio s njim ili ne, ponudio bih mu ulogu jer sam imao njegov glas u glavi dok sam pisao Bluea.”

druge vijesti