HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Netflix je u četvrtak objavio da Meghan Markle i princ Harry, odmetnuti članovi britanske kraljevske obitelji koji u Americi grade karijeru u TV produkciji, pripremaju dva nova dokumentarna serijala. Jedan će serijal biti o Meghaninim strastima, a drugi o Harryjevim.

Prvu seriju će voditi Meghan Markle i u njoj slaviti radosti kuhanja, vrtlarstva, zabave i prijateljstva.

Druga serija predstavit će profesionalnu polo scenu. U pitanju je elitistički sport na konjima u kojemu Harry uživa i koji često igra. Projekt se snima na Otvorenom prvenstvu SAD-a u polu, koje se upravo održava.

Nove serije Meghan i Harryja pratit će njihove strasti

Iza oba projekta stajat će Miloš Balać, producent koji je napravio i seriju Welcome to Wrexham, koja prati mali velški nogometni klub koji je kupio Ryan Reynolds.

nove serije meghan i harryja

Harryjeva serija posvećena je polu, sportu koji obožava igrati.FOTO: Profimedia

Vijest dolazi nedugo nakon što je Meghan pokrenula vlastiti luksuzni lifestyle brend. American Rivera Orchard obuhvatit će širok izbor artikala uključujući kozmetičke proizvode. svjetiljke, svijeće, lampe, lampione, srebrninu, začine, maslac od orašastih plodova, džemove, marmelade, želee, hranilice za ptice, prostirke za jogu i meditaciju, nakit, pribor za pisanje, kartice za bilješke, vrtlarske alate…

PROČITAJTE: Spektakularnim koncertom u Zadru Severina je pomela sve pred sobom

Meghan je nekada imala vlastiti lifestyle blog, The Tig, gdje je navodila održive proizvode čiji je obožavatelj.

Nove serije Meghan i Harryja dio su njihova ugovora s Netflixom

Odmetnuti kraljevski par je potpisao ugovor s Netflixom 2020., a 2022. objavili su svoju dokumentarnu seriju Harry & Meghan koja se fokusirala na njihove živote, od Meghanina djetinjstva do vjenčanja i konačnog odlaska iz kraljevske obitelji.

nove serije meghan i harryja

Meghanina serija govorit će o prijateljstvu, kuhanju, vrtlarstvu…FOTO: Instagram

Par je također napravio Live to Lead, seriju intervjua i dokumentarnu seriju Heart of Invictus koja prati Invictus Games, koje je Harry osnovao 2014.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024