HELLO
Stipe Vukšić

Kate Winslet i James Cameron odbacili su nagađanja da su se posvađali nakon snimanja filma “Titanic“. “Među nama nikada nije bilo razdora“, rekao je redatelj filma za Variety koji je u srijedu objavio veliki profil glumice.

Imala je malu depresiju kad je napustila lik Rose”, objasnio je.

Kate Winslet i James Cameron danas poriču da su bili posvađani nakon Titanica

Kate Winslet je o tome rekla: “Postoji dio mene koji je gotovo tužan što je glupa spekulacija o ‘Titanicu’ u to vrijeme zasjenila stvarni odnos koji imam s njim.”

Međutim, valja spomenuti da je Winslet rekla Los Angeles Timesu u travnju 1997. – osam mjeseci prije nego što je film stigao u kina – da će joj se morati “ponuditi mnogo novca da bi ponovno radila s Jimom.”

Sljedećeg je mjeseca za iste novine rekla: „Cameron ima narav kakvu ne biste vjerovali. … Kako god bilo, glumci su se olako izvukli. Mislim da je Jim znao da ne može vikati na nas kao što je to radio na svoju ekipu jer naše izvedbe ne bi bile dobre.”

Glumica je za LA Times opisala Camerona kao “stvarno tvrd orah“, budući da ju je „ponekad stvarno plašio“.

Pročitajte: Leonardo DiCaprio zamalo nije dobio ulogu u Titanicu

Međutim, tada je priznala da ga je na kraju “shvatila“.

Kate, koja će se vratiti u Cameronovom sljedećem nastavku “Avatara”, rekla je za Variety, “On zna da ću biti spremna na sve. Daješ li mi neki izazov, neki smjer? Pokušat ću.”

Kate Winslet i James Cameron ponovno surađuju na novom nastavku Avatara

Cameron je ispričao kako trenutno provodi vrijeme “u sobi za montažu” i da “svaki dan radi s Kateinom izvedbom.” Naime u nastavcima Avatara Cameron i Winslet ponovno surađuju. Oskarovka glumi lik Ronal.

Prije nego što je prihvatila ulogu, Kate Winslet je naučila roniti na dah bez kisika više od sedam minuta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rose 🌹 (@rose.dawson.1991)

Cameron je otkrio da je Kate tražila da produkcija pošalje trenera na njezin kućni bazen kako bi se pripremila za zahtjevne podvodne scene.

Sve je to mentalno. Nije fizički“, inzistirao je redatelj. “Kate i Sigourney Weaver u Alienu – to su ljudi snažne volje koji vladaju svojim cijelim instrumentom, svojim umom, svojim glasom, svojim tijelom, svime. Ono što ih čini dobrim glumicama također ih je učinilo dobrima u učenju ronjenja na dah.”

Pročitajte: Film Titanic dobio loše recenzije na popularnoj stranici

Skromna Kate Winslet dodala je: “Mislim da svi odlučujemo o tim stvarima, o tome za što su sposobna naša tijela i za što su naši umovi. To daje osjećaj nevjerojatne nade o svim stvarima koje bih još mogla pokušati učiniti.”

druge vijesti