HELLO
Stipe Vukšić

Pripremite se za Chrisa Pratta – ali ovaj put njegov glas dolazi iz usta svima omiljenoga mačka koji mrzi ponedjeljak, a obožava spavanje i lazanje.

Nakon što smo ga ove godine mogli čuti kako daje glas naslovnome junaku u hitu Super Mario Bros., Chris Pratt svoj će glas posuditi Garfieldu! Nova animirana verzija omiljenoga stripovskog junaka dolazi u kina u svibnju 2024., a ovaj smo tjedan vidjeli prvi trailer.

Prvi trailer za film Garfield otkriva pojedinosti

Trailer počinje s usamljenim Jonom Arbuckleom koji hrani gladnog narančastog mačića — što će Garfield kasnije opisati kao trenutak kada je on „usvojio“ Jona. Kasnije, sjedeći ispred stola punog lazanja, ljupki bucmasti mačak upozorava publiku da zaštiti oči: “Unaprijed se ispričavam. Ovo jedenje koje ćete sada vidjeti neće biti lijepo“, kaže Garfield u Prattovoj izvedbi. “A ako imate malu djecu, ovo bi bilo dobro vrijeme da napuste sobu.”

Film je najavljen kao pustolovina oca i sina – glas Garfieldovom ocu daje ni manje ni više nego legendarni Samuel L. Jackson, Chrisov kolega iz Marvelovih filmova.

Pridružuje im se i Garfieldov najbolji prijatelj pas Odie, a trojac kreće u pljačku – ali usput će se pobrinuti i da napuni svoje želuce.

Film Garfield najnoviji je dodatak dugovječnoj franšizi

Ostale zvijezde čije ćete glasove čuti u filmu su Hannah Waddingham, Ving Rhames, Nicholas Hoult, Cecily Strong, Harvey Guillén, Brett Goldstein i Bowen Yang.

film Garfield

U filmovima iz 2000-ih Bill Murray je davao glas popularnome mačku.FOTO: Profimedia

Ovaj film o Garfieldu najnoviji je dodatak franšizi koja je započela novinskim stripovima 1978. godine (koji još uvijek izlaze), a na velikim se ekranima našla dvaput – u igrano-animiranim filmovima Garfield: The Movie iz 2004. i Garfield: A Tail of Two Kitties iz 2006. Glas mu je davao Bill Murray.

PROČITAJTE: Fast food lanci vas lažu – Istraživanje pokazalo da je njihov način mjerenja kalorija netočan

Osim toga, Garfielda smo često mogli gledati u animiranoj verziji u brojnim TV serijama, poput Garfield & Friends i The Garfield Show.

druge vijesti