HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Bette Midler priznala je da je njezina serija “Bette”, neuspješni sitcom koji je išao u TV sezoni 2000.-2001. bio “velika pogreška” – ali je još veća pogreška bila to što nije tužila svoju kolegicu Lindsay Lohan jer ju je rano napustila.

Tijekom pojavljivanja u podcastu “Fail Better” Davida Duchovnyja u utorak, Midler se osvrnula na svoju kratkotrajnu sitcom karijeru, za koju je iskreno priznala da je završila kao “veliki promašaj”.

Napravila sam TV seriju, ‘Bette’. Može li banalniji naslov od toga?” našalila se 78-godišnja zvijezda filma Hocus Pocus. “Velika, velika, velika greška.”

Bette Midler radila je sitcom s Lindsay Lohan, koja je pobjegla nakon prve epizode

Unatoč tome što se njezino ime nalazilo na projektu, Midler je rekla da je “bila na rubu odlučivanja” i da joj nije dopušteno da “preuzme kontrolu” nad serijom, koja je otkazana nakon samo jedne sezone.

Međutim, glumica i pjevačica rekla je kako vjeruje da bi “upalilo” da nije bilo nekoliko “zapanjujućih” čimbenika – poput Lohanina odlaska nakon pilot epizode.

Lindsay Lohan je odabrana za ulogu moje kćeri“, objasnila je. “Ali nakon pilota, Lindsay Lohan je odlučila da to ne želi učiniti ili je imala neki drugi projekt“.

Dakle, Lindsay Lohan je napustila seriju, a ja sam rekla: ‘Što sad?’ Studio mi nije pomogao“, nastavila je, ističući da je “bilo krajnje kaotično.”

Kad je Duchovny istaknuo da je Lohan bila pod ugovorom i da joj se to nije smjelo “dopustiti“, Midler je rekla da joj je žao što tada 14-godišnjakinju nije izvela na sud zbog toga.

Da sam bila pri zdravoj pameti, ili da sam znala da je moj dio mojih dužnosti da ustanem i kažem: ‘Ovo apsolutno ne može, tužit ću te’, onda bih to učinila“, objasnila je.

Bette Midler nije shvaćala kako funkcioniraju sitcomi

Bette je priznala da je postojalo “nekoliko razloga” zašto je serija propala, rekavši da je napravljena s “pogrešnom motivacijom” i da “nije razumjela” novi medij.

Radila sam kazališne predstave uživo. Snimala sam filmove. Radila sam razne televizijske emisije. Bila sam u talk showovima. Ali nikad nisam radila sitcom” objasnila je. “Nisam shvaćala koji je tempo. I nisam razumjela što je hijerarhija. I nitko se nije potrudio da mi kaže.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Sitcom iz 2000. na kraju je prestao s emitiranjem prije nego što su sve epizode uopće prikazane. Kad je Bettin odvjetnik nazvao da joj kaže turobnu vijest, osjetila je olakšanje.

Rekla sam, ‘Oh, zar to nije fantastično?‘”, prisjetila se. “Mislim, bili smo na 18. epizodi od 22, i bila sam tako oduševljena što ne moram nastaviti jer se nisam mogla dovoljno sabrati da to uspije.”

Midleričin  intervju premijerno je prikazan u utorak, samo pet dana nakon što je Lindsay Lohan (37) prošloga četvrtka objavila fotografiju iz serije.

Bilo je sjajno na snimanju s nevjerojatnom @bettemidler #tbt”, napisala je uz objavu.

druge vijesti