HELLO
HELLO! #HelloItsMe
Poznata pjevačica božanstvenog glasa, Zsa Zsa, ponovno je dokazala zašto je toliko voljena među obožavateljima. Poznata po svojim duhovnim pjesmama, pjevačica je nedavno pozvana da pjeva na vjenčanju, točnije u crkvi za vrijeme ceremonije.

Zsa Zsa je otkrila da je imala nastup na vjenčanju u crkvi

Iako je u posljednje vrijeme privlačila pažnju nevjerojatnim putovanjima diljem svijeta, od Madrida i Londona pa sve do Hollywooda, Zsa Zsa je izrazila koliko joj znače ovakva događanja. Pjevačica se nedavno vratila s luksuznog putovanja na Ibizu, na koje se uputila s dečkom te ekipom koju su činili Lana Jurčević, njezin partner i bebica.

Uz video probnog nastupa prije same crkvene ceremonije, Zsa Zsa je u opisu izrazila svoje zadovoljstvo te najavila fotke s luksuzne party destinacije napisavši: “Prije nego što objavim stvari s Ibize – ovaj mjesec smo na vjenčanjima. Danas jedno, sutra drugo i tako dalje… HVALA svima koji nas zovu i imaju povjerenja u nas u tako važnom trenutku u životu.

Pjevačica hita “Tragom tvojih tragova” najavila je kako će ovog mjeseca nastupati na nekoliko vjenčanja.

Nastup na vjenčanju uvijek je velika čast za Zsa Zsu

Na objavljenom videozapisu možemo vidjeti koliko to uistinu veseli mladu pjevačicu. Iako svestrana, Zsa Zsa neprekidno oduševljava svoje fanove na društvenim mrežama simpatičnim fotografijama i videozapisima. Bez obzira na užurbani raspored – “danas jedno, sutra drugo i tako dalje” – Zsa Zsa uvijek nađe način da svojim obožavateljima pokaže koliko uživa u svom poslu.

druge vijesti