HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Viktorija Đonlić Rađa, bivša missica i supruga legendarnog košarkaša Dina Rađe, nedavno je izazvala uzbuđenje na Instagramu svojom novom objavom. Fotografija je snimljena u Splitu, a Viktorija je blistala u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji koja je privukla mnogo pažnje.

Iako je njezin razigran i ženstven outfit bio primamljiv, ono što se zaista isticalo bila su njezine zanosne noge, koje su privlačile poglede. Viktorija, koja danas uživa status jedne od najljepših Hrvatica, majka je sinova Roka i Nike, koje je dobila sa suprugom Dinom, te pomajka Duji, Dininom sinu iz prvog braka.

duge noge

U počecima karijere, Viktorija je osvojila titulu Miss Dalmacije, a nedugo nakon toga postala je druga pratilja na izboru za Miss Hrvatske. Na fotografiji je nosila otvorene bijele štikle s platformom koje su dodatno izdužile i naglasile njezine duge i zanosne noge.

Ova fotografija nije samo pokazala Viktorijinu simpatičnu modnu kombinaciju, već je istaknula i njezinu prirodnu ljepotu i šarm. Njezina elegancija i sofisticiranost nadopunjuju se s njezinim majčinskim duhom, čineći je inspiracijom za mnoge žene diljem Hrvatske i šire.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Viktorija Đonlić Rađa (@viktorija.radja)

druge vijesti