HELLO
Domagoj Kukec

U trenutnom avanturističkom pothvatu, bivša pjevačica i manekenka Viktorija Rađa te košarkaška legenda Dino Rađa pronašli su se u Peruu, oduševljavajući svoje fanove spektakularnim prirodnim ljepotama.

Viktorija je čak podijelila čarobni trenutak s peruanskim majmunom na svojem Instagramu, unoseći dodatnu dozu šarma u svoju egzotičnu avanturu.

Ovaj poznati par otkrio je svijetu da Peru krije nevjerojatne ljepote, koje su zaintrigirale i samu Viktoriju. Snimci krajolika izgledaju kao prava vizualna poslastica, a Viktorijin trenutak s malenim majmunčićem ostavlja nas sa smiješkom na licu.

Viktorija Rađa i Dino Rađa u braku od 2001. godine

Fanovi već znaju da su se Viktorija i Dino upoznali još davne 1995. godine, zahvaljujući ni manje ni više nego hrvatskoj košarkaškoj legendi Toniju Kukoču. Viktorija je tada bila Miss Dalmacije i krenula je u glazbene vode. Par je okrunio svoju vezu brakom 2001. godine.

Njihova ljubavna priča, prožeta sportskim i showbiz uspjesima ostaje inspirativna, a avantura u Peruu je samo jedno u nizu fascinantnih poglavlja koje ovaj par piše zajedno.

Svojom spontanošću, šarmom i dugogodišnjim zajedništvom, ovaj poznati par dokazuje da je ljubav najljepša avantura koja nadilazi granice vremena i prostora.

Ostanite s nama kako biste pratili nove zgode ove nevjerojatne ljubavne priče koja očarava već više od četvrt stoljeća!

druge vijesti