HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Marijana Batinić čestitala je suprugu rođendan. Slavna voditeljica posvetila je objavu suprugu Mateju Pašaliću na Instagramu. Na fotkama koje je objavila možemo vidjeti naočitog Mateja u raznim trenutcima njihovog života.

Marijana je otkrila da Matej ne voli kada se priča o njemu.

“Ako nešto ne voli to je kad se priča o njemu. Ne voli se eksponirat, ne voli pompu, čak ni euforiju. Jer nakon euforije, kaže, neminovan je pad energije”, napisala je u objavi.

Marijana Batinić čestitala je suprugu rođendan emotivnom objavom

Teško se otvara, rijetko o sebi progovara, još rjeđe se žali, baš nikad ne plače, dodala je.

“Iritantno je razborit, nemoguće tvrdoglav, a upornost mu je najveća mana i vrlina”, objasnila je voditeljica.

A red je barem jednom godišnje da ga okačim na Instagram i da dobije ‘dedicated’ post. Red je! Ali ja ovo ne pišem reda radi, nego zato što je zaslužio barem nakratko izaći iz sjene i biti zvijezda mog Instagrama”, šaljivo je Marijana napisala.

“Jer on je zvijezda vodilja mog i našeg života. Naš stožer za vrijeme korone, psihijatar za vrijeme potresa, muž i tata uvijek. Ne znam šta sutra nosi, ali danas stvarno mislim da bi naš život bio puno teži i ružniji s manje smijeha, zabave i ‘ruganja’ da nema njega. Četrdeset mu je godina tek i puno toga je napravio i stvorio u svom životu, a od svega mu je ipak najdraži suhozid. Živi kao poduzetnik, u duši umjetnik…”, objasnila je u pjesničkom stilu simpatična voditeljica.

Ako se pita Viktorija Rađa suprug Marijane Batinić isti je ovaj glumac

Mnogi su se pridružili čestitkama, a najsmješniju čestitku definitivno je objavila Marijanina prijateljica Viktorija Rađa.

Marijana Batinić suprug

“Sretan ti sretan dragi moj Baćo! Jedva sam nam našla sliku!”, objavila je čestitku Viktorija uz fotografiju – Johnnyja Deppa i Angeline Jolie. Ovim putem je usporedila Mateja sa slavnim glumcem.

 

druge vijesti