HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznata hrvatska pjevačica Vesna Pisarović na svom je Instagram profilu objavila nekoliko novih fotografija, na veliko oduševljenje fanova. Pjevačica koja žarila i palila hitovima koji i danas ne silaze s glazbenih ljestvica kao što su “Jutro donosi kraj” i “Dolje na koljena”, a zatim ostvarila uspješnu jazz karijeru, objavila je crno bijele fotografije na kojima pozora u krupnom planu te otkriva da se otkako je zaplovila u glazbene vode do danas, zaista malo promijenila.

Vesna Pisarović

Vesna Pisarović oduševila crno-bijelim fotografijama

Uz fotogrfaije koje su fanovi Vesne Pisarović nagradili komplimentima i komentarima, pjevačica je najavila i kako će uskoro razveseliti brojne fanove u Zagrebu i održati koncert u Ciboni.

Vesna Pisarović

“10.11.2023. zaokružite u svojim kalendarima, pjevamo zajedno u Zagrebu u Ciboni!”, napisala je Vesna Pisarević uz fotografiju najave na kojoj je odjevena u svečanu crnu haljinu, s dugačkim crnim rukavicama i dramatičnom frizurom.

Bit će to noć u kojoj će se satima pjevati i plesati uz najveće hitove Vesne Pisarović, koja je mnogima jedna od omiljenih domaćih pjevačica.

Vesna Pisarović koncert organizira uz humanitarnu udrugu

Koncert u Ciboni ovaj put ima i humanu notu, budući da je dio hvale vrijednog, društveno odgovornog projekta Pokaži srce, koji već nekoliko godina skrbi o zdravlju mladih športaša kroz ciljane edukacije, kongrese, preventivne preglede i brojne druge akcije, pod pokroviteljstvom Hrvatskog nogometnog saveza i PSK.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Pisarović (@vesna.pisarovic)

Dugo očekivani koncert Vesne Pisarović je iza ugla, a karte se mogu nabaviti na službenoj stranici Entrio.