HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Da nikad ništa nije finalno dokazuju holivudske zvijezde i slavni pjevači i pjevačice koji su se uz dobar PR i iz najgorih skandala uspjeli izvući “neoštećeni”, a neki su čak uspjeli sagraditi imidž sveca novog doba. Ovi veliki celebrity skandali svojedobno su bili sve o čemu se govorilo, a zatim smo na njih u potpunosti zaboravili.

Vrijeme je da ih se prisjetimo!

Ovi veliki celebrity skandali zamalo su koštali poznate osobe njihovih karijera

Justin Bieber o Anne Frank – bila je krasna djevojka, nadam se da bi bila Belieber

Sjećate se kad je Justin Bieber posjetio kuću Anne Frank u Amsterdamu 2013.? Prije odlaska nešto ga je ponukalo da u knjizi gostiju napiše: “Uistinu je bilo inspirativno doći ovamo. Anne je bila sjajna djevojka. Nadajmo se da bi bila moja obožavateljica (Belieber).”

celebrity Bieber angelina hello magazine croatia najveći celebrity skandali

Julia Roberts kao razaračica brakova

Skandali vezani za varanje možda nisu velika stvar u Hollywoodu, neki su zaista bili šokantni. Julia Roberts i snimatelj Danny Moder upoznali su se na snimanju filma Mexican 2000. godine dok je ona bila u vezi, a on u braku. On se, naravno razveo i upustio u ljubavnu vezu s Julijom koja je tvrdila da nije kriva za prekid njegova braka. Supruga koju je muž ostavio zbog Julije zvala se Vera, a za vrijeme skandala, Julija Roberts snimljena je u Veneciji odjevena u majicu na kojoj je pisalo: “A Low Vera”, a koju je očito napravila sama, uz pomoć flomastera.

Veliki celebrity skandali koji su zgrozili svijet, a zatim pali u zaborav

Kristen Stewart prevarila Roberta Pattinsona, on otišao spavati kod Reese Witherspoon

Prije no što se zaljubila u današnju partnericu, bila je u vezi s kolegom iz Sumraka, Robertom Pattinsonom, no za vrijeme snimanja filma Snjeguljica i lovac prevarila ga je s redateljem Rupertom Sandersom koji je tad bio u braku s manekenkom Liberty Rose.

Da stvar bude konfuznija, uvrijeđen i povrijeđen Robert Pattinson pokupio je svoje stvari i otišao spavati kod – Reese Witherspoon.

Veliki celebrity skandali koji su zgrozili svijet, a zatim pali u zaborav

Angelina Jolie i francuski poljubac s bratom

Danas je poznata po humanitarnim djelima i mirnom životu s djecom no u devedesetima i početkom dvijetisućitih Angelina Jolie je bila kraljica skandala.

Nakon što je osvojila svog prvog Oscara na crvenom je tepihu poljubila rođenog brata U USTA i zatim mu se zahvalila na pozornici, rekavši: “Trenutno sam tako zaljubljena u svog brata. Rekao je da me voli i da je jako sretan zbog mene”. To nije bio jedini put da su se javno poljubili.

celebrity Bieber angelina hello magazine croatia najveći celebrity skandali

Slavni snagator i “tajno dijete” s pomoćnicom

2011. godine Arnold Schwarzenegger je otkrio da je dobio dijete sa ženom koja je radila kao njegova kućna pomoćnica, još 2001. Ona je bila dio osoblja dok je Schwarzenegger navodno plaćao brigu o djetetu i zajedno su tvrdili da je to dijete njezina muža. Schwarzenegger nije otkrio istinu svojoj tadašnjoj supruzi, Mariji Shriver, sve do završetka njegovog guvernerskog mandata. Na kraju su se razveli.

Veliki celebrity skandali koji su zgrozili svijet, a zatim pali u zaborav

druge vijesti