HELLO
Domagoj Kukec

U četvrtoj sezoni glazbenog showa The Voice, od osam polufinalnih natjecatelja, četvero sretnika osiguralo je svoje mjesto u finalu. Ana Širić, Luka Novokmet, Jakov Peruško Rihtar i Martin Kosovec impresionirali su žiri i publiku te će se boriti za titulu pobjednika.

Među polufinalistima su bili Natali Radovčić, Jakov Peruško Rihtar, Sandro Bjelanović, Luka Novokmet, Martin Kosovec, Sergej Božić, Ana Širić i Toni Šimonović.

Nakon emisije, bivša natjecateljica iz Vanninog tima, Laura Sučec, podijelila je video iz backstagea. U videu je upitala Vannu zašto je baš nju izbacila iz natjecanja, a zadržala je humoristični ton postavivši to pitanje. “Konačno otkrivamo zašto je Vanna izbacila Lauru koja pjeva, a ostavila svog miljenika Sergeja, napisala je Laura u opisu videa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli laura sučec (@laurakojapjeva)

U videu, Laura je upitala Vannu: “Mentorice, zašto ste me izbacili?” Vanna je odgovorila da je imala bolji plan za nju.

Unatoč ozbiljnosti mentorice, Laura se na kraju nasmijala, sugerirajući da možda nije u potpunosti povjerovala u objašnjenje svoje mentorice.

Laura Sučec briljira na društvenim mrežama

Laura, studentica Muzičke akademije, ispala je u četvrtfinalnoj emisiji. Vanna je između nje i Sergeja odabrala Sergeja kao svog kandidata za polufinale.

Laura, koja dolazi iz Mošćenice kraj Petrinje, privlači pažnju na društvenim mrežama svojim obradama pjesama i autorskim radovima, a prati je i velik broj obožavatelja koji s nestrpljenjem iščekuju njezine glazbene podvige.

Tko vam je bolji?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...