HELLO
Domagoj Kukec

Kathy Griffin je pokazala svoje dramatično otečene usne nakon što ih je prošli mjesec  tetovirala tijekom kozmetičkog postupka “blushing”.

Kathy Griffin pokazala otečene usne

“Otečena sam, pogledaj me”, komičarka je rekla prijateljici Kristen Johnston u videu objavljenom na YouTubeu koji je dokumentirao taj proces.

U nevjerici, glumica Kristen Johnston se smijala dok je pitala jesu li usne “stvarne”.

“Što si napravila?”, glumica se retorički zapitala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kathy Griffin (@kathygriffin)

Početkom srpnja, Kathy Griffin (62) je prošla kroz postupak “blushing”, koji dodaje boju usnama. Svojim je obožavateljima i prijateljima priredila veliko iznenađenje kad je otkrila koliko su otečene nakon toga.

“Mislim da ih nitko neće primijetiti”, rekla je Kathy Griffin.

Griffinin suprug, Randy Bick, također je bio zaprepašten viđenim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kathy Griffin (@kathygriffin)

“Malčice su natečene!”, uzviknula je komičarka svome suprugu.

Kathy Griffin podsjetila fanove na poznatu starletu

Iako su rezultati na početku iznenadili njezine najbliže, komičarka je također podijelila fotografije svojih usana nakon što je oteklina splasnula, otkrivajući suptilnu ružičastu nijansu.

Obožavatelji komičarke su u komentarima izrazili svoje oduševljenje njezinom transformacijom. “Konačni rezultat je super”, napisala je jedna osoba, dodavši: “ta prva fotka podsjeća na Kylie Jenner“.

Drugi korisnik je napisao: “Krajnji rezultat izgleda super.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kathy Griffin (@kathygriffin)

Treći je šaljivo napisao da bi “nosio masku” dok oteklina ne splasne.

Sve u svemu, činilo se da su obožavatelji zadovoljni što vide zvijezdu raspoloženu nakon niza zdravstvenih komplikacija. Komičarki je 2021. godine, nakon dijagnoze raka pluća, uklonjen dio pluća. Četiri mjeseca nakon tog zahvata je podijelila vijest da više nema rak.

U videu objavljenom na TikToku u lipnju, Kathy Griffin je također opisala operaciju svojih glasnica nakon što je bila pod nožem zbog raka pluća.

“Ovo je samo dio mog oporavka nakon operacije pluća”, rekla je u videu. “Bez raka sam, pa eto, danas sam malo promukla, ali bit ću u dobro.”