HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Tori Spelling je priznala da je koristila lijekove Ozempic i Mounjaro za mršavljenje nakon što je rodila sina Beaua. “Koristila sam Mounjaro i sada to svi priznaju“, otkrila je zvijezda legendarne serije Beverly Hills u utorak u epizodi svog podcasta “Misspelling”.

Probala sam Ozempic i nije djelovao“, dodala je.

Druga su vremena, pa se ne stidim to reći. Nisam mogla izgubiti na težini zbog bebe… Imala sam dovoljno sreće da sam s četiri svoje bebe kasnije izgubila na težini”, nastavila je Tori Spelling.

Tori Spelling nikad nije išla na dijetu, ali je uvijek bila mršava

Prije nego što se okrenula lijekovima za dijabetes tipa II, majka petero djece tvrdila je da je imala “sreću” da ostane prirodno mršava, posebno zato što mrzi piti vodu i vježbati.

Cijeli život nisam držala dijetu”, rekla je. “Rođena sam sa stvarno dobrim genima.”

Spelling je objasnila da je nikada nije bila teža od 54 kilograma sve dok nije dobila svoje peto dijete sa svojim otuđenim suprugom Deanom McDermottom u ožujku 2017.

tori spelling

Tori Spelling tvrdi da do petog djeteta nikad nije imala više od 54 kilograma.FOTO: Profimedia

Nakon Beaua imala sam 72 kile i nisam mogla smršavjeti“, nastavila je glumica, dodajući da je tada imala 44 godine. “Doktor je rekao: ‘Pa, stvar je u godinama.'”

Pokušala je vježbati i promijeniti svoju prehranu, objašnjavajući da je krenula jesti proteine i prakticirati povremeni post.

Jednostavno nije išlo“, rekla je glumica.

Tori Spelling pohvalila se da ima intimne dijelove 14-godišnjakinje

Tek nakon što je otišla liječniku da joj da hormonske tretmane za menopauzu, odlučila je isprobati lijekove za mršavljenje. Tori Spelling objasnila je da je prvo probala Ozempic prije nego što je prešla na Mounjaro nakon što nije vidjela nikakve rezultate.

Više nisam na tome, ali sam smršavila“, rekla je o potonjem. “Nisam na tome od kraja siječnja.”

tori spelling

Tori Spelling s bivšim suprugom Deanom McDermottom ima petero djece.FOTO: Profimedia

Spelling je dodala: “Odustala sam od toga jer nisam željela izgubiti previše kilograma.”

Na drugom mjestu u podcastu, glumica je bila iskrena o svojim “netaknutim” intimnim dijelovima zato što je petero svoje djece rodila carskim rezom.

Moram se javno pohvaliti da moj ginekolog kaže da imam intimne dijelove 14-godišnjakinje, jer su netaknuti”, rekla je.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024