HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Suprug Ive Majoli, Robert Calegari, i legendarna sportašica pronašli su zajednički jezik, kako u ljubavi tako i u modi. Par koji je ljeto proveo uživajući s članovima obitelji i prijateljima na brodu i čarobnih hrvatskim otocima, uskladio se za proslavu rođendana Ivine prijateljice, Ive Markote, koja je, kako se čini, organizirala glamuroznu zabavu u bijelom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli)

Suprug Ive Majoli i njegova draga na fotografijama blistaju od zadovoljstva

“Amore”, napisala je Iva Majoli uz fotografiju na kojoj se nježno privija uz svog supruga s velikim osmjehom na licu.

Suprug Ive Majloli

Na fotografija bivša tenisačica nosi čipkastu bijelu haljinu modnog brenda Zimmerman, koju je upotpunila ponovno modernim gladijatoricama, koje potpisuje brend Valentino Garavani.

Suprug Ive Majoli

 

Suprug Ive Majoli

Rođeni talijan, suprug Ive Majoli, Robert Calegari, stilski ju prati odjeven u bijelo ljetno odijelo, pamučnu bijelu majicu i crne mokasinke.

Iva Majoli i njezin samozatajni suprug, na fotografijama uistinu izgledaju opušteno i skladno.

Suprug Ive Majoli zvijezdu hrvatskog sporta osvojio je na prvu

Proslavljena hrvatska tenisačica, koja je 1997. godine osvojila Roland Garros, prošle se godine udala za talijanskog poduzetnika koji ju je, kako je sama izjavila, oduševio jednostavnošću.

Robert Calegari jedan je od najvećih talijanskih proizvođača papirnate galanterije pa često putuje, a zbog ljubavi prema šarmantnom Talijanu i Iva Majoli je odlučila živjeti “iz kofera”.

PROČITAJTE: Morska idila – Kći Ive Majoli s mamom i njezinim novim suprugom ljeto provodi na brodu

Naime, otkako se zaljubilaRoberta, Iva Majoli živi između Zagreba i Milana, a najveći dio tjedna provodi u Hrvatskoj kako bi bila tu za svoju kćerkicu Miju.

Još vijesti iz svijeta celebrityja, glazbe, filma, serija, mode i ljepote, putovanja, vjenčanja i uređenja doma čitajte na Hello! Croatia.