HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Iva Majoli nikad nije skrivala da je njezina najveća ljubav njezina kćerkica Mia.

Mia Marić, jedinica Ive Majoli, koju je slavna hrvatska sportašica dobila u braku sa Stipom Marićem već je napunila 17 godina, a mami je najdraže društvo na putovanjima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli)

Ovo ljeto lijepa djevojčica provodi sa svojom poznatom mamom na brodu, na kojem uživaju u društvu mnogobrojnih prijatelja te Ivinog novog supruga, talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija.

Kći Ive Majoli i suprug

Iva Majoli blista od sreće u drugom braku

Proslavljena hrvatska tenisačica, koja je 1997. godine osvojila Roland Garros, prošle se godine udala za talijanskog poduzetnika koji ju je, kako je sama izjavila, oduševio jednostavnošću.

Kći Ive Majoli i suprug

Robert Calegari jedan je od najvećih talijanskih proizvođača papirnate galanterije pa često putuje, a zbog ljubavi prema šarmantnom Talijanu i Iva Majoli je odlučila živjeti “iz kofera”.

Naime, otkako se zaljubila u Roberta, Iva Majoli živi između Zagreba i Milana, a najveći dio tjedna provodi u Hrvatskoj kako bi bila tu za svoju kćerkicu Miju.

Kći Ive Majoli

Kći Ive Majoli s mamom uživa na ljetovanju

Na fotografijama koje je Iva Majoli objavila s ljetovanja možemo vidjeti legendu hrvatskog sporta kako blista od sreće uz supruga Talijana te uživa u društvu mnogobrojnih prijatelja i prijateljica. Iva je posjetila i glamurozni Vrnik Arts Club na Korčuli, koji su svojedobno posjetili i Goran Ivanišević i Beyonce, a sa suprugom je ovog ljeta bila i u Dubrovniku.

Ipak, najdraži su joj trenuci intimnih čavrljanja i druženja s kćeri tinejdžericom, koja je glavna zvijezda maminih fotografija na njezinom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli)

Kći Ive Majoli i mama dijele isti modni ukus

Na fotografijama s ljetovanja možemo vidjeti kako je Ivi Majoli ovog ljeta najdraži dvodijelni bijeli kupaći kostim koji joj pristaje kao saliven. 46-godišnja bivša tenisačica cijeli je život posvetila sportu i zdravom načinu života pa ne čudi što danas izgleda bolje no ikad.

Njezina 17-godišnja kći Mia također se odlučila na bijeli kupaći kostim, koji je upotpunila modernim sunčanim naočalama s bijelim okvirima i kratkim, bijelim topićem.

Pravo ljeto iz snova za mamu i kći!