HELLO
HELLO! #HelloItsMe
Japan je zemlja bogate kulture, fascinantne povijesti i napredne tehnologije. Poznat je po svojim drevnim hramovima, prekrasnim vrtovima, živopisnim festivalima i ukusnoj kuhinji. Gradovi poput Tokija, Kyota i Osake nude savršenu kombinaciju tradicionalnog i modernog, što privlači posjetitelje iz cijelog svijeta.
Mnogi slavni odlučuju se za putovanja u Japan zbog jedinstvenog kulturnog iskustva, luksuznih smještaja i mogućnosti opuštanja u prirodnim termalnim izvorima pa tako i poznata glumica Tihana Lazović.
egzotično putovanje
Na Tihaninom Instagramu u zadnje vrijeme možemo vidjeti objave s predivnog putovanja. Simpatična glumica se uputila u obilazak mnogih znamenitosti, od dvoraca i hramova do popularnih gradskih četvrti.

Poznata glumica je na svoje egzotično putovanje ponijela i preslatke outfite

Osim predivnih pejzaža i raznih ljepota Japana, na slikama se ističu i modne kombinacije poznate glumice. Iako je većina outfita ležerna, očito je da su svi pomno isplanirani kako bi se uklopili s aktivnostima koje je Tihana odabrala za određeni dan.

egzotično putovanje

Od mnogobrojnih outfita, modna kombinacija koja najviše zapinje za oko je ona koju je glumica odabrala za posjet Kinkakiuji zlatnom hramu. Za grad koji je Tihanibio prvi na bucket listi”, glumica je odabrala šarenu košulju zanimljivog uzorka koju je uparila s klasičnim kratkim trapericama “mom” kroja. Cijelu kombinaciju podigla je na višu razinu dodavši pleteni ljetni šešir i otvorene sandale simetričnog dizajna.

egzotično putovanje

Glumica je na egzotično putovanje otišla sa suprugom

Nije bitno gdje ste, već s kime ste. Tihana Lazović odlučila je na ovo putovanje otići sa svojim suprugom Branislavom Trifunovićem. Sudeći prema objavama, možemo zaključiti da se par odlično zabavio obilaskom ove prekrasne zemlje, ali fotke koje privlače najviše pažnje su one iz šume bambusa Arashiyama.

egzotično putovanje

Tihanine fotografije iz Arashiyama šume prikazuju veličanstvenu prirodu koja oduzima dah. Dok šetaju među visokim, elegantnim bambusima i užurbanim gradskim ulicama, Tihana i Branislav izgledaju opušteno i sretno, uživajući u svakom trenutku svog putovanja.

egzotično putovanje

druge vijesti