HELLO
Domagoj Kukec

Tarik Filipović proslavio je svoj poseban dan. Slavni voditelj i glumac je u povodu svojeg rođendana objavio emotivne fotke na Instagramu.

Na fotki koju je objavio, nasmijani Tarik pozira pun elana u elegantnom crnom smoking odijelu, koji je upario uz leptir mašnu i naočale s velikim crnim okvirima.

U opisu objave voditelj je napisao: “Godine su samo broj? u mom slučaju dva jednoznamenkasta spojena u “više”… 5 i 2… tim redom… idemo dalje.”

Za njegov 52. rođendan javno mu je čestitala i njegova supruga Lejla Filipović.

Bivša misica objavila je emotivne riječi Tariku putem Instagrama, a objavila je njihovu zajedničku fotografiju.

“Ponekad odlutam, ponekad zalutam, ti si uvijek tu da mi pružiš ruku. Još uvijek si mir mojih nemira… Još uvijek si centar svemira… Sretan rođendan ljubavi moja”, napisala je Lejla uz fotografiju zagrljenog para.

PROČITAJTE: 17 godina moj život činiš ljepšim – Simpatičnom porukom Tarik Filipović čestitao rođendan supruzi Lejli

Tarik i Lejla su izgovorili sudbonosno “da” na Silvestrovo 2007. godine.

Tarik Filipović i Lejla nedavno razveselili fanove

Ovaj legendarni duo nedavno je razveselio pratitelje objavom fotografije na kojoj poziraju u jednakim outfitima. Lejla je objavila preslatku fotku na svojem Instagram profilu, a na njoj ovaj modni duo pozira u identičnim majicama.

PROČITAJTE: Ne bunim se – Lejla Filipović otkrila kako Tarik Filipović kuha

Jednake crvene majice s preslatkim francuskim buldozima i slične plave traperice oduševile su njihove Instagram pratitelje.

druge vijesti