HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Britanski filmski producent oduševljeno je govorio o svojoj supruzi od tijekom najnovijeg intervjua, u kojem je otkrio da par provode “24 sata dnevno” zajedno. “To je bez problema,” rekao je Ackerley kada su ga pitali kako razdvajaju posao i užitak. “Nemamo prekidača za uključivanje i isključivanje. Sve je postalo jedna stvar.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Margot&Tom (@margotandtom)

Dodajući da se “osjeća kao počasni Australac, a Margot kao počasna Britanka.

Tom je dodao da se njih dvoje samo svađaju oko toga “jesu li Tim Tams ili Penguins bolji” — referirajući se na grickalice iz njihovih domovina. Također se našalio da bi volio “da postoji veće sportsko rivalstvo” između Australije i Engleske.

Suprug Margot Robbie s njom je krenuo u novi poduzetnički pothvat

Margot je također razgovarala o svom novom brendu džina Papa Salt, koji je lansirala prošli tjedan zajedno sa svojim mužem i još troje prijatelja. Kako je rekla za The Times, filmska industrija se odnosi na prodaju “ideje,” dok je ona u “jednostavnijem” svijetu promoviranja svog novog brenda.

Nemate pojma koliko će zaraditi, tko će ga vidjeti, hoće li ga vidjeti ili kako će biti prihvaćen,” rekla je o filmovima. “Ovo se čini puno jednostavnijim načinom, lakše je predvidjeti stvari. Ovo možete postaviti na proračunsku tablicu na način na koji ne možete postaviti filmsku ideju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Njih dvoje, koji su se vjenčali na privatnoj ceremoniji na australskoj Zlatnoj obali u prosincu 2016., uglavnom su privatni o svom osobnom životu — unatoč tome što su se zajedno pojavljivali na nekim nedavnim događanjima.

Suprug Margot Robbie joj uskače u pomoć kada god je to potrebno

U studenom, Margot je zamolila Toma da pročita šaljivi govor zahvale koji je napisala na Varietyjevom događaju Power of Women u Los Angelesu. Dok je primala nagradu za producenta godine za svoju kompaniju LuckyChap Entertainment, zvijezda filma Barbie nije mogla govoriti jer je izgubila glas, pa su njen muž i njezin partner u produkciji Josey McNamara pročitali govor umjesto nje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Margot&Tom (@margotandtom)

Trojac je zajedno osnovao LuckyChap — zajedno sa Sophijom Kerr — 2014. godine i od tada su producirali filmove kao što su I, Tonya, Birds of Prey i Barbie.Margot je izgubila glas prije otprilike četiri dana,” rekao je Tom, dok je McNamara dodao, “Pa je napisala ovaj govor koji ćemo Tom i ja pročitati, unaprijed se ispričavamo: Ovo nije naša jača strananašalili su se pri najavi govora.

druge vijesti