HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

U domovima bogatih i slavnih odvijaju se slična mala podbadanja kao i u našima.

U intervjuu za People Julia Roberts izjavila je kako je suprug zafrkava zbog kutije koju drži pod krevetom, a u kojoj se nalazi pravo malo modno blago.

Naime, Julia, poput svih mama koje imaju kćeri, čuva posebne komade iz svoje garderobe za svoju malu nasljednicu. Suvišno je napominjati da je njezina kolekcija itekako posebna.

Kolekcija koju bi svatko poželio

U njoj se nalazi i crna, baršunasta haljina koju je Julia nosila kad je 2001. godine osvojila Oscara za glavnu ulogu u filmu Erin Brockovich. Haljina koju potpisuje Valentino smatra se jednom od najljepših i najelegantnijih haljina s dodjela Oscara svih vremena.

Julia Roberts

Julia Roberts na dodjeli Oscara 2001.PROFIMEDIA

Premda posuđene haljine stilisti najčešće vraćaju dizajnerima, modna kuća Valentino Juliji je poklonila predivnu haljinu koju je ona odlučila pohraniti u svoju “posebnu kutiju”. U njoj mama Julija čuva toaletu za svoju danas 18-godišnju kćer Hazel.

“U kutiji je ispod mog kreveta. Ima jedan dio u kući koji moj suprug naziva odjelom nasljeđa. Unutra su stvari kojih se ne mogu riješiti i za koje uvijek pomislim kako će se jednog dana svidjeti našoj Hazel.”.

Julia je otkrila i kako njezin suprug Daniel, s kojim je u braku od 2002. godine smatra kako njihovu kćer ni najmanje neće zanimati “mamine stare stvari”.

S obzirom na to da se u kutiji s “maminim starim stvarima” nalaze kultni dizajnerski komadi, uvjereni smo da će ih Hazel htjeti barem isprobati!

druge vijesti