HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznato je da su Eva Mendes i Ryan Gosling žele zadržati privatnost svog obiteljskog života te da ne žele da internet zna kako izgledaju njihova djeca. A izgleda da ne žele ni da njihova djeca znaju kako izgleda internet.

Eva Mendes ne dopušta kćerima internet

Glumački par, koji se upoznao 2011. na setu filma “The Place Beyond the Pines“ ima dvije kćeri, Esmeraldu Amadu (8) i Amadu Lee (7).

Iako drže svoju vezu i svoje kćeri podalje od svjetala reflektora, Eva Mendes nedavno je dala uvid u svoje odgojne metode u vezi s društvenim mrežama.

Na Instagramu je podijelila GIF sebe kako odmahuje glavom i rukama pokazuje ne, i napisala: “Kada me moja djeca pitaju jesu li dovoljno stari da idu na internet, društvene mreže ili bilo što što zahtijeva wifi.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eva Mendes (@evamendes)

Njezina je objava izazvala mnoga pitanja i pohvale na koje je rado odgovorila, dajući obožavateljima dodatan uvid u svoj stav kada je riječ o djeci i medijima.

Jedna je obožavateljica komentirala: “Kad budem imala djecu, namjeravam učiniti isto. S koliko godina misliš da ćeš im dopustiti korištenje interneta/društvenih mreža“, na što je Eva iskreno odgovorila: “Iskreno, ne znam.”

Nastavila je: “Morat ću vidjeti kamo će to ići – za sada ih promatram i držim korak s istraživanjima o tome kako društvene mreže mogu utjecati na dječji mozak“, dodavši: “Idem korak po korak. ”

Drugi obožavatelj  je ustvrdio: “Mi smo u stoljeću interneta pa će na kraju svi trebati ili htjeti pristupiti internetu“, na što je Eva uzvratila: “Da, istina, ali u mojoj kući djeca nemaju pristup internetu. To je preopasno.”

Dodala je: “Baš kao što djeci nije dopušteno piti, glasati ili dobiti vozačku dozvolu (itd…), za mene internet spada u istu kategoriju. Pogotovo društvene mreže.”

Kad budu imale 18 godina“, predložio je tada jedan obožavatelj, a Evi se ideja izgleda svidjela jer je odgovorila: “Da!” i stavila emotikon srca.

Eva Mendes i Ryan Gosling žive mirno s obitelji

Eva i Ryan žive u mirnom gradiću u južnoj Kaliforniji sa svojim djevojčicama, a glumac koji oduševljava ulogom Kena nedavno je u razgovoru za GQ otkrio da u njihovom obiteljskom životu nema dadilja te da većinu vremena provode kod kuće.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eva Mendes (@evamendes)

Cijela obitelj putuje i ostaje zajedno kad god Ryan radi na novom projektu, zbog čega glumi u samo jednom filmu godišnje.