HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Svi dobro znamo kakav je osjećaj sa strepnjom birati nove materijale i detalje za uređenje doma, iščekivati radnike i nadati se da će rezultat biti upravo onakav kakav smo zamislili. Dom Marijane Mikulić trenutno je jedan od fokusa poznate hrvatske glumice koja se ozbiljno bacila na preuređenje interijera.

Poznata hrvatska glumica Marijana Mikulić često dijeli detalje iz privatnog života s fanovima na Instagramu, bez obzira na to radi li se o djeci, odnosu sa suprugom, modi ili čišćenju, a ovih dana posebno je fokusirana na radove koji će njezin dom pretvoriti u oazu kojoj se nadala. Simpatična Marijana nije si mogla pomoći, a da s obožavateljima ne podijeli detalj iz svoje kuće, čijim je završnim radovima jako zadovoljna.

U dom Marijane Mikulić stigao detalj koji ju je jako razveselio

Poznata hrvatska glumica često zna dirnuti i nasmijati fanove na društvenim mrežama, a ovaj je put duhovito opisala koliko ju vesele gazišta na stepenicama.

dom Marijane Mikulić

“Stigla gazišta. Nije nikakva suradnja ni reklama. Odlučila sam neka naša iskustva podijeliti. Jer puno toga je bilo ‘da smo znali’. Pa neka drugi znaju. Iako nemam baš nikakvu korist osim saznanja da sam preporučila dalje dobre i vrijedne ljude, kakvi su danas rijetki za naći. Stavljam fotke prije/poslije. Toliko su me uveselili da moooram podijeliti. A za vikend mi i dolazi muž nakon 20 dana pa sam dobre volje. Što mislite jel se njemu veselim više nego gazištima”, napisala je Marijana.

dom Marijane Mikulić dom Marijane Mikulić

Dom Marijane Mikulić trenutno je pod preuređenjem

Marijana Mikulić i njezin suprug već mjesecima uređuju stan, a glumica je otkrila kako ju u stresnim danima smiruje njezin omiljen jutarnji ritual ispijanja kave.

PROČITAJTE:Kuća na moru Lidije Lešić ostavlja bez daha – preuređenje je trajalo tri godine

“Kada smo krenuli u adaptaciju kuće bio je zauzet naredna 4 miseca, meni se činilo predugo toliko čekati pa smo tražili dalje. Mislila Marijana svi majstori su takvi. Mario, di god da si, sve ti cvitalo! A meni kao nagradu za nestrpljenje i godinu nakon kroz kuću prolaze majstori. Ali evo, ovakva jutra me izniveliraju, i zahvalna sam beskrajno na svemu. Doći će i radovima jednom kraj, a dotad ovakva jutra i mir su sve sto trebam”, napisala je glumica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Mikulić (@maremikulic)

druge vijesti