HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Drew Barrymore otkrila je u zadnjoj epizodi svoga popularnoga talk showa kako se jednom našla u situaciji kao iz horor filma. Ili joj se barem tako učinilo.

Glumica i voditeljica ispričala je kako je jednom otišla na spoj s muškarcem za vrijeme kojega je bila uvjerena da će je “on ubiti“. Iako nije otkrila ime muškarca, Barrymore je objasnila da se u početku osjećala sigurnom izaći s njim jer su imali zajedničke prijatelje.

Spoj Drew Barrymore izgledao je kao da je iz  horor filma

“To je bio je netko za koga sam mislila da ga poznajem! Ili sam poznavala mnogo ljudi koji su ga poznavali, pa sam se osjećala sigurno? Bio je stvarno sladak, a ja sam rekla: ‘U redu’, priznala je. “Rekao je: ‘Dođi u moj stan’, što, opet, da nisam poznavala ljude koji ga poznaju, nikad ne bih učinila.”

Barrymore je ispričala da je stigla u stan i otkrila da je on u to vrijeme bio “usred preuređenja“. “Oboje volimo uređenje interijera, to je moja strast – saznala sam da je i njegova – i tako šetam ja njegovom kućom i silazimo u podrum“, dodala je dok se počela smijati. Njezin suvoditelj Ross Matthews bio je zabrinut pričom. “Stop. Zašto ideš u podrum?” Ubacio se, na što je Drew odgovorila: “Zato što sam mislila da poznajem tu osobu!”

Suvoditelj se na to nasmijao. “Bila si u Vrisku, zar ne znaš kako idu horor filmovi!?” Vikao je dok je publika pljeskala. “Ovo je prvi korak! Ne smiješ ići u podrum!”

Spoj Drew Barrymore postao je anegdota koju je ona često prepričavala

Drew Barrymore, koja je sebe opisala kao “veliku obožavateljicu pranja rublja“, objasnila je da je razlog zbog kojeg je otišla na mjesto na koje nikad ne biste trebali ići u horor filmu bio: vidjeti mušku praonicu rublja.

Ja sam u podrumu, u praonici rublja, i tamo je ogromna, ne mogu ni objasniti koliko velika rola prozirnog plastičnog omota”, rekla je. “Samo sam si rekla, ‘…moram se vratiti gore.'”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Brzo je pobjegla s onoga što je izgledalo kao mjesto zločina i, kad se sigurno vratila gore, rekla tipu: “Znaš, znam da se zapravo ne poznajemo, ali stvarno sam se bojala da ćeš me ubiti.”

Srećom, čovjek se nije uvrijedio njezinom pretpostavkom. “To nas je zbližilo“, rekla je Barrymore. “Poznavali smo se nekoliko godina i vidjeli bismo se tu i tamo i više smo se bili prijatelji nego što smo izlazili, ali uvijek smo se šalili na tu temu. One noći kada sam mislila da će me ubiti.”

druge vijesti