HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Drew Barrymore u kultnoj komediji Never Been Kissed skoro je izgledala sasvim drugačije.

Glumica je gostovala u podcastu Hey Dude, the 90s Called i u njemu podijelila brojne zabavne detalje o svome filmu iz 1999., uključujući i to da je verzija njezina lika koju vidimo u romantičnoj komediji vrlo “ublažena“ u odnosu na izvornu.

Drew Barrymore prisjetila se prvog filma koji je producirala

Dobila bih te pozive iz studija, a oni su glasili: ‘Žao mi je, ali jednostavno izgledaš previše neprivlačno‘,” prisjetila se. U filmu, Josie je mlada žena i novinarka koja nikada nije imala pravu vezu i dok je odrastala smatrana je “štrebericom“, koja dobiva zadatak izvještavati iz srednje škole pretvarajući se da je učenica.

Zbog toga Barrymore je rekla da je osjećala da je početni izgled lika ispravan i da joj se u početku nije sviđala ideja da se to promijeni, ali studio joj je rekao da je “išla predaleko“.

Film iz 1999. bio je prvi koji je Drew i producirala preko svoje tvrtke Flower Films, a ona je rekla da je osjećala pritisak snimanja. “U to su vrijeme ljudi bili jako oprezni s glumcima koji su producenti. Mnogo toga nije nužno funkcioniralo i nije značilo da ste kao glumac znali producirati film, a radilo se o ekonomiji ,” rekla je. “Dakle, ako niste uspjeli napraviti film i producirali ste ga kao glumac, vjerojatno to nećete moći ponoviti, a ja sam bila pod velikim stresom tijekom cijelog filma.”

Drew Barrymore nakon Never Been Kissed producirala brojne filmove

Nastavila je: “Mislim da ovo nikad nisam nikome rekla. Ovo je prvi put da sam to priznala: bila sam tako uplašena tijekom cijelog filma jer sam znala da, ako ne uspije, nikad neću dobiti drugu priliku.”

drew barrymore

Drew u filmu glumi štrebericu novinarku na zadatku u srednjoj školi.FOTO: Profimedia

Naravno, sve je uspjelo i na kraju je to bila kultna uloga njezine karijere, a Flower Films je od tada producirao mnoge filmove. Glumica je o tome rekla: “Upalilo je i imali smo veliku sreću. Ja sam bila jako, jako sretna. Nisam mogla vjerovati da je ovo upalilo.”

druge vijesti