HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kad se proširila vijest da je poznata hrvatska influencerica u drugom stanju, mnoge je trudnice zainteresiralo kako će Sonja Kovač spol djeteta podijeliti sa svojim sljedbenicima. Simpatična influencerica koja sa svojim dečkom Goranom Mandićem očekuje prvo dijete, prije nekoliko dana razveselila nas je objavom u kojoj odgovara na brojne “bapske priče” u nastojanju da dozna nosi li dječaka ili djevojčicu, a sada je otkrila i kako ona i njezin partner znaju spol djeteta. Dapače, saznali smo i kada su radosnu vijest doznali.

Odjevena u plavo-ružičasti komplet brenda VILA, sa velikim buketom bijelog cvijeća, omotanog u ružičasti i plavi papir, Sonja Kovač snimila je atraktivnu fotografiju za društvene mreže te natuknula još neke novosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Goran Mandić i Sonja Kovač spol djeteta otkrivaju malo po malo

“Što mislite, tko se krije ispod trbuščića? Dječak ili djevojčica?”, upitala je Sonja Kovač pratitelje na Instagramu.

Sonja Kovač trudna trudnica spol djeteta beba hello magazine croatia Sonja Kovač spol djeteta

“Mi smo napokon saznali, a vama otkrivamo za par dana, ali baš sam prvo znatiželjna čuti što mislite!”, napisala je Sonja Kovač i pozvala fanove da u komentarima napišu što misle hoće li u njihovu obitelj stići mališan ili curica.

PROČITAJTE: Otkrila je spol pa čak i horoskopski znak bebe – Sofia Richie trudna i čeka prvo dijete

“Jeste li #teamgirl or #teamboy i da onaj prethodni video u kojem pogađamo spol prema narodnom vjerovanju smo radili taj dan prije gender reveala, znači nismo imali pojma!”, otkrila je zvijezda serije “Zauvijek susjedi”.

Što pratitelji misle i je li Sonja Kovač spol djeteta dala ikako naslutiti?

Poznata influencerica u svojim objavama zgodno se poigrava nijansama plave i ružičaste boje pa je teško zamijetiti detalj kojim je možda mogla otkriti spol bebice kojoj su se ona i njezin dragi dugo nadali.

Komentari su podijeljeni, dok neki misle da će uskoro stići mini Sonja, drugi pretpostavljaju da će celebrity trudnica uskoro postati mama dječaka.

Što vi mislite?

Što vi mislite, nosi li sonja Kovač djevojčicu ili dječaka?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...