HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sofia Richie Grainge, kći glazbene legende Lionela Richieja i jedna od najpoznatijih svjetskih influencerica, postala je mama. 25-godišnja Sofia rodila je bebicu kojoj su se ona i  njezin suprug, 30-godišnji Elliota Grainge jako veselili, a koja je, baš kao što je influencerica najavila, rođena u znaku blizanaca.

Predivnu vijest Sofia Richie objavila je na Instagramu, uz crno-bijelu fotografiju na kojoj u rukama drži nožice svoje tek rođene kćerkice.

Sofia Richie rodila je 20. 5. 2024.

U objavi na društvenim mrežama, slavna mama otkrila je datum rođenja svoje kćerkice te njezino ime.

PROČITAJTE: Sofia Richie Grainge otkrila koje je ulje i kremu koristila u trudnoći kako bi izbjegla strije

“Dobro nam došla Eloise Samantha Grainge”, napisala je.

Kylie Jenner, Emily Ratajkowski i Hailey Bieber samo su neke od njezinih celebrity prijateljica koje su joj čestitale u komentarima.

Sofia Richie bebica beba hello magazine croatia hrvatska Sofia Richie rodila

Sofia je rano otkrila da je trudna, baš prije koncerta Eda Sheerana

“Saznala sam vrlo, vrlo rano”, izjavila je Sofia Richie Grainge na temu otkrivanja trudnoće za Vogue u siječnju, “Bila sam trudna otprilike četiri tjedna. Bila sam na Tjednu mode u Milanu i osjećala sam se užasno, ali nisam puno razmišljala o tome. Mislila sam da je u pitanju jet lag.”

Kad se vratila u Los Angeles planirala je otići na koncert Eda Sheerana sa suprugom i prijateljima. “Na neki način sam znala da će biti intenzivno, a mjesečnica mi je kasnila nekoliko dana pa sam napravila test”, prisjetila se te otkrila kako je već mnogo puta radila test u nadi da je u drugom stanju. Ovaj put želja joj se ostvarila.

druge vijesti