HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Poznajete li nekoga tko je rođen na Badnjak ili baš na Božić? Neki blagdanske rođendane smatraju velikim veseljem dok se drugi žaloste jer im prijatelji često zaboravljaju čestitati rođendan ili ne mogu doći na zabavu. Ove poznate ličnosti rođene su baš u vrijeme božićnih blagdana i to na ključne datume koje slavi velik dio svijeta. Donosimo popis na kojem su slavni rođeni na Božić, Badnjak i Stjepanje.

Slavni rođeni na Božić i blagdane

Bapske priče kažu kako su djeca rođena na Božić posebno talentirana. Ta su djeca rođena u znaku Jarca te imaju izrazito lijepe manire i velike ambicije te imaju dobro srce. Isto tako su vrlo tvrdoglavi pa kad nešto zamisle tako mora i biti.

Slavni rođeni na Božić

Neke od pozitivnih strana blagdanskih rođendana svakako su topla, atmosfera, ukusna hrana, slobodni dani na poslu i opće veselje, dok mnogi pod loše strane pripisuju poklone koje roditelji pokušavaju predstaviti kao 2u1 i činjenicu da ne mogu imati svoj dan “samo za sebe”.

PROČITAJTE: Prirodno karizmatični – ovo su najpopularniji horoskopski znakovi

Ako netko od vaših prijatelja ili članova obitelji ima rođendan u vrijeme blagdana, potrudite se da se na taj dan osjeća posebno, bez obzira na praznik koji tada pada, a do tada pročitajte našu listu na kojoj se nalaze slavni rođeni na Božić, Badnjak i Štefanje.

Annie Lennox – 25. prosinca 1954.

Slavni rođeni na Božić

Ricky Martin – 24. prosinca 1971.

Slavni rođeni na Božić

Jared Leto – 26. prosinca 1971.

Slavni rođeni na Božić

Helena Christensen – 25. prosinca 1968.

Slavni rođeni na Božić

Dido – 25. prosinca 1971.

Slavni rođeni na Božić

Justin Trudeau – 25. prosinca 1971.

Slavni rođeni na Božić

Louis Tomlinson – 24. prosinca 1991.

Slavni rođeni na Božić

Ava Gardner – 24. prosinca 1922.

Slavni rođeni na Božić

Humphrey Bogart – 25. prosinca 1899.

Slavni rođeni na Božić

Još vijesti iz svijeta celebrityja, uređenja doma, kraljevskih dvora, mode, ljepote, serija, filmova i putovanja, čitajte na Hello! Croatia.

druge vijesti