HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nije tajna da su slavne osobe talentirane na ovaj ili onaj način. Bilo da su pjevači, plesači, glumci, sportaši ili čak samo iznimno dobri u tome da ostanu prisutni u medijima, sve slavne osobe stvaraju ime za sebe pokazujući svoje prirodne darove.

Međutim, neke su slavne osobe dovoljno sretne da imaju više od jedne vještine, od kojih su mnoge doista iznenađujuće. Iako ste definitivno upoznati s ovim slavnim osobama koje su postale poznata imena, vjerojatno nikada niste čuli za njihove skrivene talente. Nastavite čitati kako biste saznali koja je pop zvijezda također majstor u slaganju Rubikove kocke i koji je glumac vrhunski svirač usne harmonike.

Skriveni talenti poznatih – Justin Bieber je majstor popularne igračke

Justin Bieber je pjevač koji odlično pleše i svira, ali također je solidan majstor kada je u pitanju slaganje Rubikove kocke. Poznato je da pop izvođač može složiti kocku za manje od dvije minute, što je prilično impresivno.

Susan Sarandon odlična je igračica stolnog tenisa

Oscarom nagrađena glumica Susan Sarandon velika je obožavateljica stolnog tenisa. Godine 2009. sudjelovala je u osnivanju SPiNa, međunarodnog lanca ping-pong klubova i barova.

Bruce Willis svira usnu harmoniku

Osim što je jedan od najpoznatijih glumaca svih vremena, Bruce Willis je i talentirani svirač usne harmonike. Čak je i surađivao s glazbenim grupama poput Allman Brothers Banda.

Skriveni talenti poznatih: Popularni glumac je i mađioničar

Neil Patrick Harris je više od trostruke prijetnje, on je četverostruka prijetnja. Glumac, pjevač i plesač također je mađioničar. Svoje je čarobnjačke vještine stekao kao dijete u malom gradu i od tada ih je zadržao.

Kaley Cuoco je nadarena jahačica, a odlično igra i tenis

Kaley Cuoco je uspješna glumica, ali je i nevjerojatno napredna sportašica kao jahačica, a bila je i talentirana tenisačica kao dijete. Godine 2014. je sudjelovala u jednom konjičkom natjecanju.

druge vijesti