HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Dodajte još neka imena vrlo dugom popisu ljudi koji ne mogu podnijeti Kanyea Westa, piše Page Six na temelju svojih izvora.

Nakon što je uznemirio svjetsku židovsku zajednicu, Adidas, Gap, obitelj Kardashian i mnoge ljude diljem svijeta, čini se da ga više ne mogu trpjeti niti u njegovom omiljenom hotelu u Miamiju.

Kontroverzni reper i dizajner boravi u luksuznom hotelu s pet zvjezdica Four Seasons at the Surf Club gdje se navodno toliko udomaćio da je dao da mu urede glazbeni studio. Međutim hotel se ne nalazi u četvrti South Beach poznatoj po partijanju, nego u mirnijemu dijelu grada – tako da se čini da je osoblju hotela dosadila sklonost problematične zvijezde da prima goste do kasno u noć.

Moguće izbacivanje iz hotela još jedan je skandal Kanyea Westa u nizu

Tijekom jedne posebno divlje noći reper je nastupao (u crnoj maski u stilu Ku Klux Klana, jer zašto ne) tijekom Art Basel festivala, a kolona od 15-ak SUV-ova dolazila je i odlazila iz luksuznog hotela do oko 5 ujutro.

skandal kanyea westa

Zadnji skandal Kanyea Westa bio je kada je obukao crnu kapuljaču u stilu Ku Klux Klana.FOTO: PROFIMEDIA

Page Six saznaje da je u međuvremenu Kanye otišao iz Miamija, ali da je pitanje hoće li mu njegov omiljeni hotel poželjeti dobrodošlicu kada se sljedeći put prijavi.

Predstavnici hotela, kao i predstavnici Kanyea Westa, odbili su komentirati priču.

Kanye u zadnje vrijeme pokušava popraviti što je uništio

U međuvremenu, čini se kao da Kanye pokušava popraviti neke mostove koje je spalio. Kontroverznom reperu uskoro izlazi album u suradnji s kolegom Ty Dolla Signom.

skandal kanyea westa

Kanye sprema novi album naziva Vultures, na kojemu surađuje s Ty Dollar Signom i drugim reperima.FOTO: PROFIMEDIA

Prošlog je tjedna na Instagramu objavio ispriku židovskoj zajednici, napisanu na hebrejskom.

Posvećen sam započeti od sebe i učiti iz ovog iskustva kako bih osigurao veću osjetljivost i razumijevanje u budućnosti“, zaključio je.

druge vijesti