HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Hrvatski pjevač Jole posjetio je Rim, a u šetnji sa sinom sigurno je privukao mnogo pažnje. Sin pjevača Joleta je u elegantnom outfitu izgledao poput minijaturne verzije onoga što je nosio njegov otac.

Poznati pjevač, zvijezda hitova kao što su “Duša od papira”, “Nosi mi se bijela boja”, “Kamatarka” uvijek je elegantno odjeven, a čini se da će strast prema lijepom odijevanju prenijeti i na svog jedinog sina.

Sin pjevača Joleta i slavni tata uskladili se za posjet Italiji

Poznati pjevač na svom je Instagram profilu objavio snimku iz Rima na kojem u naručju drži svog sina Ivana Luku, koji je pravi šarmer baš poput tate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jole (@joleofficial)

Sa snimke možemo vidjeti da je Joško Čagalj Jole za šetnju Rimom odjenuo bež hlače i tamnoplavi džemper, a veseli dječačić popratio ga je malenim outfitom koji se također sastojao od bež hlačica, tamnoplavog pulovera i bijelih tenisica.

Na snimci tata i dječak veselo mašu u kameru, a zatim sin pjevača Joleta tati daje pusu u obraz. Preslatko, složili su se brojni Joletovi fanovi u komentarima.

sin pjevača Joleta

Sin pjevača Joleta jedini je dječak u obitelji

Joško Čagalj Jole i njegova supruga Ana Čagalj u braku su od 2006. godine, a imaju četvero djece.

Par ima tri kćeri, Ivu, Emu i Tiju, a trogodišnji Ivan Luka najmlađe je dijete i jedini dečko u obitelji. Najstarija kći Joleta i supruge Ane, lijepa Iva nedavno je proslavila 17. rođendan, a nema sumnje da je mališan veliko veselje za cijelu obitelj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jole (@joleofficial)

Čini se da se mala muška ekipa obitelji Čagalj odlično slaže!