HELLO
Domagoj Kukec

Sin Kourtney i Travisa nedavno je došao na svijet.

Zvijezda Kardashianovih Kourtney Kardashian i bubnjar Blink-182 Travis Barker dočekali su sina – po imenu Rocky Thirteen Barker – u bolnici Cedars-Sinai u Los Angelesu, prema rodnom listu koji je dobio E! News.

I iako je Noć vještica jedan od omiljenih praznika para, njihova beba je propustila ovogodišnju sezonu strave za nekoliko minuta – jer je rođen točno u ponoć 1. studenog.

sin Kourtney i Travisa

Mali se pridružuje velikoj mješovitoj obitelji koju čine Kourtneyna djeca: Reign Disick (8), Penelope Disick (11), i Mason Disick (13), koje ima s bivšim partnerom Scottom Disickom, kao i Travisova kći Alabama Barker (17), sin Landon Barker (20), i pastorka Atiana De La Hoye (24), koju on ima s bivšom suprugom Shannom Moakler.

PROČITAJTE: Travis Barker- Od pobjednika na pozornici do vrućeg supruga Kourtney Kardashian – Saznajte tko je čovjek iza bubnjeva!

Ipak, Rocky je stigao na vrijeme da proslavi još jedan obiteljski jubilej: Travisov 48. rođendan.

sin Kourtney i Travisa

14. studenog, Kourtney je napisala iskrenu čestitku čovjeku kojeg naziva “mojim mužem, dušom, najboljim prijateljem, ljubavnikom, tatom našeg dječaka, mojim sve.”

“Želim ti sretan rođendan”, napisala je na Instagramu uz intimne fotografije sebe i glazbenika. “Ti ostvaruješ sve moje snove i osjećam se tako blagoslovljeno što te imam uz sebe. Volim te, zauvijek.”

PROČITAJTE: Četvrto dijete u 44. godini – Kourtney Kardashian rodila, Travis Barker i Kylie bili su u bolnici

Zašto ime Rocky Thirteen? “Rocky George svirao je gitaru za Suicidal Tendencies”, rekao je tijekom srpnja u epizodi video serije “GOAT Talk” na Complexu, objašnjavajući da ime također odaje počast filmu iz 1976. godine Rocky, koji je opisao kao “najbolji boksački film svih vremena.”

sin Kourtney i Travisa

Travis, koji ima brojeve “1” i “13” tetovirane na lubanji blizu lakta, dodao je da je došao do srednjeg imena Thirteen jer je to “najveći broj svih vremena.”