HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Fani Stipković 30.10.2023. rodila je svoje prvo dijete, malenog Nicolasa Valentina, samo nekoliko tjedana nakon vjenčanja za Fernanda Hierra. Sin Fani Stipković i španjolske nogometne legende prve dane provodi okružen pastelnim tonovima, u preslatkoj sobici koju je njegova mama otkrila u najnovijoj objavi na Instagramu.

Zavirite u sobu malenog Nicolasa Valentina.

Sin Fani Stipković ima pletenu kolijevku

Mama Fani Stipković objavila je dirljivu objavu na kojoj svog sina nježno podiže iz kolijevke i grli, a zatim sjeda u fotelju jer je vrijeme za obrok. Na snimci možemo vidjeti da sin Fani Stipković ima predivnu pletenu kolijevku sa sivim detaljima i sobu u kojoj prevladavaju ljubičasti, zemljani i sivi tonovi te boja vanilije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Iza krevetića se nalazi mural u ljubičastim tonovima, s kojeg viri ljupki slonić, a kad stigne vrijeme za uspavljivanje, dječaku se iznad glave lagano vrti mobil sa zvijezdama, oblacima, mjesecom i životinjama.

PROČITAJTE: Beba Fani Stipković izašla u prvu šetnju – Zgodni tata blista od sreće

Kao jedan od ključnih detalja iz sobice sina Fani Stipković ističe se plišani lav za njihanje.

U sobi se nalazi i fotelja za dojenje, na kojoj mama i sin provode trenutke hranjenja.

Sin Fani Stipković stigao je kao kruna ljubavi sretnog para

Nakon trudnoće u kojoj je bila aktivna do samog kraja, hrvatska voditeljica rodila je u bolnici u Meksiku, gdje odnedavno živi sa svojim suprugom.

Nakon poroda, Fani je objavila fotografiju iz bolnice i napisala:

“30.10.2023 u 6:48 am, život nas je obasjao najvećim mogućim darom, dolaskom našeg sina Nicolás Valentina.”

“Sine, hvala ti što si izabrao baš nas za tvoje roditelje. Došao si da nas naučiš puno toga i zato ti obećajemo da ti nikada nećemo pustiti ruku jer smo se danas mi rodili iznova s tobom.”