HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznata pjevačica Maja Šuput nastavlja osvajati srca svojih obožavatelja svojim najnovijim objavama na društvenim mrežama. Osim što uživa u ljepotama Slavonije, Maja je podijelila i trenutke sa sinom Bloomom i bliskim prijateljem Tonijem Cetinskim. Na jednoj od fotografija, Toni drži malog Blooma u naručju, a obojica izgledaju sretno i opušteno.

Nakon što je objavila preslatke fotografije njih dvojice kako uživaju, uslijedila je nova objava koja je među njenim pratiteljima izazvala još veće uzbuđenje.

seksi crna haljina maje šuput

Seksi crna haljina Maje Šuput ne ostaje neprimijećena

U zadnjoj objavi, Maja je zasjala u seksi crnoj haljini koja malo toga ostavlja mašti. Haljina na jedno rame sa seksepilnim porubom zaista mami poglede. Izrađena od luksuznog crnog Bloo materijala, haljina je savršeno istaknula Majinu figuru i pokazala njezin besprijekoran osjećaj za stil. Cijeli outfit je dodatno upotpunila elegantnom crnom torbicom brenda Yves Saint Laurent.

Maja je također isfurala frizuru koja neodoljivo podsjeća na onu koju je Miley Cyrus nosila na dodjeli Grammyja – voluminozne, blago valovite plave kose, koja je savršeno uokvirila njezino lice i dodala dašak glamura cijelom izgledu.

seksi crna haljina maje šuput

Seksi crna haljina, čaša vina, Slavonija – savršen dan

Fotografija je snimljena u prekrasnom okruženju slavonske prirode, gdje Maja nazdravlja čašom vina. “Nazdravljam Slavoniji,” napisala je u opisu fotografije, izražavajući svoje divljenje prema ljepotama ove regije.

Slavonija, poznata po svojim prostranim zelenim poljima, bogatoj kulturnoj baštini i gostoljubivim ljudima, pružila je savršenu pozadinu za ovu zadivljujuću fotografiju.

druge vijesti