HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sandra Perković vjenčanje s dugogodišnjim dečkom Edisom još uvijek priprema i to u niskom startu, no djevojačke zabave je objavila fotku kojom se našalila s fanovima.

Uspješna atletičarka, hrvatska rekorderka u bacanju diska i bivša državna rekorderka u bacanju kugle, dvostruka olimpijska, dvostruka svjetska te šesterostruka europska prvakinja u bacanju diska mnoge je navela na pomisao da je rekla sudbonosno: “Da!”, svom dugogodišnjem dečku Edisu Elkaseviću proteklog vikenda.

PROČITAJTE: Ovaj je europski grad zabranio djevojačke i momačke zabave

Na fotografiji koju je Sandra Perković objavila možemo vidjeti poznatu sportašicu s velom na glavi, odjevenu u bijelu haljinu no pravu vjenčanicu još ćemo morati pričekati.

Sandra Perković vjenčanje priprema u društvu najbližih prijateljica

33-godišnja sportašica, koja na fotografiji blista od sreće, za svoju je djevojačku iz snova odabrala jednostavnu slip haljinu u elegantnom stilu, koju su brojne mladenke proteklih sezona birale baš za vjenčanicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

Uz haljinu pročišćenog kroja, s tankim bretelicama, do izražaja su došle efektne bijele sandale s paperjastim pomponima koje su bile zvijezda outfita za djevojačku zabavu zgodne sportašice.

Od detalja je Sandra Perković odabrala kratki veo koji mnoge buduće mladenke nose na zabavama uoči vjenčanja, viseće naušnice i mnoštvo tankih narukvica, a kad je make up u pitanju, odabrala je holivudski look s crnim tušem na očima i crvenim ružem koji se odlično slagao sa crvenim lakom na noktima.

PROČITAJTE: Četvrti brak nogometne legende – Ronaldo vjenčanje s lijepom Celinom održao na Ibizi

“Rekla sam DA! DA! DA!”, napisala je Sandra Perković uz fotografiju sa šarmantne lokacije ispod koje su se u komentarima nanizale brojne čestitke, jer je takvom izjavom zbunila i iznenadila mnoge.

Sandra Perković vjenčanje s dugogodišnjim dečkom održat će na zasad nepoznatoj lokaciji

Na samu Novu godinu Sandra Perković objavila je vijest koja je oduševila njezine prijatelje i obožavatelje. Sportašica je fotografijom sa zaručničkim prstenom na ruci otkrila da se zaručila za svog trenera i dugogodišnjeg dečka Edisa Elkasevića, nakon čega su uslijedile brojne čestitke.

Detalji vezani za samo vjenčanje zaljubljenog para, javnosti još nisu poznati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

Još vijesti iz svijeta celebrityja, kraljevskih dvora, mode, ljepote, glazbe, serija, putovanja i vjenčanja čitajte na Hello! Croatia.