HELLO
Domagoj Kukec

Sandra Bullock je prvi put fotografirana nakon smrti svog dugogodišnjeg partnera Bryana Randalla, koji je preminuo u kolovozu.

Glumica iz filma “Blinde Side” nedavno je viđena kako šeta uz svoju kćerku Lailu i svojeg tjelohranitelja Petera Weiretera u Los Angelesu. Djelovale su smireno i držale su se za ruke tijekom šetnje.

U jednom trenutku, Sandra Bullock je zastala kako bi porazgovarala s Lailom prije nego što se sagnula i poljubila je u obraz.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Geo News English (@geonewsdottv)

Glumica je zadržala ležeran, šik izgled u bijeloj majici s okruglim ovratnikom, crnim hlačama, crnim remenom, smeđim kaputom i bijelim tenisicama.

Imala je minimalnu šminku i svoj look upotpunila je crnom torbicom preko tijela, crnim naočalama, zlatnim naušnicama i zlatnim lančićem. U međuvremenu, Laila, koja ima 11 godina, uskladila je svoj ležeran look s mamom, nosila je dvodijelno odijelo od pliša u plavoj boji i bijele tenisice.

Sandra Bullock, koja ima 59 godina, nije javno viđena od smrti svog dugogodišnjeg partnera Bryana Randalla, koji je preminuo nakon borbe s ALS-om u kolovozu. Imao je 57 godina.

“Bryan je rano odlučio zadržati svoju borbu s ALS-om privatnom, a mi koji smo se brinuli za njega činili smo sve kako bismo poštovali njegov zahtjev”, izjavila je njegova obitelj za Page Six. “Izuzetno smo zahvalni neumornim liječnicima koji su s nama prošli kroz ovu bolest i izvanrednim medicinskim sestrama koje su postale naši cimeri, često žrtvujući svoje obitelji kako bi bile s nama”, dodali su.

Sandra Bullock još uvijek nije komentirala tu tragičnu smrt, ali izvor je rekao za People tri tjedna nakon njegove smrti da je “zahvalna” na podršci.

PROČITAJTE: Što će Sandra Bullock učiniti s pepelom pokojnog partnera?

“Njoj je bilo vrlo važno da kada su ona i obitelj Bryana objavili vijest o njegovoj smrti, da se priznaju napori onih koji su bili na tom putovanju s njom i Bryanom od početka, s Healey Centrom u Mass Generalu na čelu”, rekao je insajder. Dodao je da Sandra Bullock “vidi nevjerojatan priljev podrške istraživanju ALS-a nakon Bryanova odlaska”, referirajući se na povećanje donacija za ALS za 500 posto nakon njegove smrti.

“Ona je vrlo zahvalna svima koji su donirali i sretna je što je iz nečega tako srceparajućeg proizašlo nešto tako pozitivno za druge”, podijelio je izvor. Sestra glumice, Gesine Bullock-Prado, pohvalila je svoju sestru rekavši da je bila “izvanredna” skrbnica koja je “sastavila” tim za brigu o njemu tijekom godina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Prime Women (@primewomen)

Izvori su tada ekskluzivno rekli Page Sixu da je čak stavila svoju holivudsku karijeru na čekanje kako bi mu pomogla. Sandra, koja je posvojila Lailu i sina Louisa, upoznala je Randalla u siječnju 2015. godine kada je fotografirao rođendansku zabavu njezinog sina.

Bili su na crvenom tepihu dva mjeseca kasnije i od tada su nekoliko puta fotografirani.

Randall je pomogao Sandri da podigne dvoje djece, a istovremeno je bio roditelj svoje odrasle kćeri Skylar iz prethodne veze.

druge vijesti